Nissan este un producător auto renumit care oferă o gamă largă de vehicule din care puteți alege. Marca există de peste un secol și are reputația de a produce mașini fiabile și accesibile. Dacă vă gândiți să cumpărați un asemenea vehicul, poate vă întrebați care este cel potrivit pentru dumneavoastră. La Auto Cobălcescu veți găsi o mulțime de modele de Nissan din care să îți alegi preferatul cât mai ușor.

Nissan este un producător japonez multinațional de automobile care a fost fondat în 1933. Compania are o istorie îndelungată în producerea de vehicule de înaltă calitate și a fost recunoscută pentru designul său inovator, tehnologiile avansate și performanțele sale excepționale. În prezent, Nissan este unul dintre cei mai mari producători de automobile din lume și oferă o gamă de vehicule pentru a satisface nevoile diferiților clienți.

Nissan Qashqai

Este unul dintre cele mai bine vândute modele Nissan în Europa și este un SUV crossover compact oferă un interior confortabil și spațios, o rulare lină și o manevrabilitate excelentă. Qashqai vine cu o gamă de motoare eficiente și este disponibil și cu un sistem de propulsie hibrid. Caracteristicile avansate de siguranță ale mașinii, inclusiv camera video pentru marșarier și frânarea automată de urgență, o fac o alegere excelentă pentru familii.

Nissan Juke

Modelul Nissan Juke este un SUV crossover compact care este cunoscut pentru designul său distinctiv și excentric. Juke este disponibil cu o gamă de motoare, inclusiv cu un motor turbo de 1,0 litri cu trei cilindri, și oferă o experiență de condus distractivă și energică. Dimensiunile compacte ale mașinii o fac ușor de manevrat în spații înguste și este, de asemenea, foarte accesibilă în comparație cu alte SUV-uri compacte de pe piață.

Nissan X-Trail

Mașina este un SUV spațios și practic, care oferă o rulare lină și confortabilă. X-Trail este disponibil cu o gamă de motoare, inclusiv cu un sistem de propulsie hibrid, și este disponibil și cu funcții de siguranță avansate, cum ar fi monitorizarea unghiului mort și frânarea automată de urgență. Interiorul spațios și designul practic al modelului X-Trail îl fac să fie o alegere excelentă pentru familiile care au nevoie de un SUV fiabil și versatil.

Nissan LEAF

Acesta este un vehicul electric (EV) care oferă un mod de transport curat și sustenabil. LEAF este unul dintre cele mai populare EV-uri de pe piață și oferă o rulare lină și silențioasă. Autonomia mașinii este excelentă și, de asemenea, este disponibilă cu caracteristici avansate, cum ar fi o cameră de luat vederi din spate și frânarea automată de urgență. Dacă sunteți în căutarea unui vehicul ecologic, Nissan LEAF este o alegere excelentă.

Nissan Micra

Este un hatchback compact și accesibil care este perfect pentru condusul în oraș. Micra vine cu o gamă de motoare, inclusiv un motor de 1,0 litri cu trei cilindri, și oferă o experiență de condus distractivă și energică.