Casa Funerara Luca asigura servicii funerare 1 mai. Daca aveti domiciliul in sectorul 1, un reprezentant al casei funerare se va deplasa pentru a va oferi consultanta cu privire la desfasurarea funerariilor.

Firma asigura disponibilitate non stop, acesta fiind unul dintre avantajele care ne recomanda. Casa Funerara Luca vine in sprijinul familiilor indoliate cu servicii funerare complete care sa asigure decedatului o inmormantare corespunzatoare. Echipa este disponibila 24/24 ore astfel incat suntem la dispozitia dumneavoastra in orice moment aveti nevoie sa incepeti pregatirile pentru inmormantare. Angajarea unei firme funerare va poate fi de mare ajutor si veti putea beneficia de o serie de facilitati. La solicitarea dumneavoastra, un reprezentant al Casei Funerare Luca se va deplasa pentru a va oferi consultanta cu privire la desfasurarea funerariilor si va va comunica care este procedura pas cu pas.

Firma are o vechime considerabila in domeniu si dispune de servicii printre care se numara si toaletarea decedatului, respectiv, spalat, imbracat, barbierit, asigura produsele necesare pentru inmormantare precum : sicriu, cruce, colaci, prosoape preot, prosoape mici, batiste si banuti, lumanari, doliu pentru usa si pentru pus in piept, printre altele. De asemenea, vi se vor pune la dispozitie numeroase pachete pentru care puteti opta precum pachete pentru pensionari, pachete inhumare sau inhumare de lux, pachet inmormantare economic, pachet incinerare si va ramane la aprecierea dumneavoastra sa alegeti pachetul dorit, in functie de bugetul disponibil. Printre serviciie noastre se numara si serviciul de repatriere decedati sau de incinerare, astfel incat putem oferi serviciul de transport chiar pana la adresa dumneavoastra din sectorul 1 sau pana la capela si cimitir, in functie de dorinta familiei decedatului.

Serviciile oferite se desfasoara in conditii optime atat din punct de vedere legal, cat si igienic si in conformitate cu normele legale. Transportul decedatului se face cu masini omologate, autoturisme speciale pentru transportul funerar. Toate aceste servicii vor fi specificate intr-un contract si respectate ca atare.

Pentru ca ne dorim sa ne mentinem calitatea la aceleasi standarde inalte pe care le-am obtinut de-a lungul anilor, feed-back-urile dumneavoastra legate de serviciile noastre conteaza, iar in cazul in care aveti orice nelamurire va rugam sa luati legatura cu noi.

Casa Funerara Luca doreste sa va ajute sa luati decizia potrivita. Ne dorim sa ne lasati pe noi sa ne ocupam de tot ce tine de inmormantare pana la cel mai mic detaliu. Casa Funerara Luca va sta la dispozitie 24/24h pentru a va oferi cea mai buna varianta raportata la nevoile dumneavoastra. Puteti suna la orice ora veti avea nevoie de serviciile noastre, iar noi vom incerca sa va oferim cea mai buna varianta raportata la nevoile dumneavoastra.