Asigurarea sanatatii reprezinta o prioritate pentru fiecare dintre noi, insa oricat de mult incercam sa ne protejam uneori pot interveni situatii neprevazute precum accidente mai mult sau mai putin serioase. De asemenea, si simpla inaintare in varsta poate fi un important factor care duce la alterarea sanatatii si oricat de mult a evoluat sistemul medical, unele afectiuni inca sunt complexe.

Aici putem aminti si de cele de reumatologie, care afecteaza oasele si sunt intalnite mai des la cei trecuti de prima tinerete, insa uneori pot interveni si la cei mai tineri sau chiar la copii. Din acest motiv este important ca ocazional sa apelam la specialisti in domeniu intrucat pe aceasta cale pot fi identificate problemele inca din fazele incipiente cand uneori tratamentele sunt mult mai simple, iar evolutia afectiunii se va stopa. Cu alte cuvinte, oricine poate apela la consultatii reumatologie pentru ca un specialist sa analizeze propria situatie.

Incearca aici

Merita sa apelezi la specialistii de la DoctorAcasa daca ai nevoie de consultatii reumatologie sau de oricare alta problema de sanatate intrucat aici vei avea parte de cele mai bune conditii, dar si de o multime de alte avantaje.

Direct acasa

Dupa cum anunta si numele, totul se desfasoara in confortul propriei locuinte a pacientilor, care nu vor mai fi nevoiti sa se deplaseze de acum pana la medic. Acest lucru este bine venit in cazul celor care sufera de afectiuni mai avansate de tip reumatologic si nu se pot deplasa, bucurandu-se de mai mult confort.

Fara birocratie

Totodata, aceasta este o modalitate ideala de a evita birocratia si toate bataile de cap aduse de sistemul medical romanesc, incepand de la cozile interminabile, formularele lungi care trebuie completate, medicii mai putin pregatiti si nu numai.

Mai mult confort

Cu alte cuvinte, orice pacient se va bucura de mai mult confort, insa multi vor fi si mai deschisi oricarui tratament daca acestea sunt puse in practica la domiciliu intrucat acesta reprezinta un mediu in care se simt mai comod.

Cifre

Exista multe statistici referitoare la reumatologie, incepand de la faptul ca exista mai mult de 200 de tipuri diferite de afectiuni, iar acestea pot fi intalnite la persoane de toate varstele. In schimb, poate ca cea mai comuna problema este intalnita in cazul celor trecuti de varsta de 70 de ani, care sufera de artroza de genunchi. Conform statisticilor, circa 80% din populatie sufera la un moment dat de dureri in zona lombara, iar in Europa cea mai des intalnita afectiune cronica este cea reumatica, fiind vorba de circa 30% dintre europeni. Cu alte cuvinte, este ideal ca ocazional sa se apeleze la consultatii reumatologie pentru a putea tine in frau orice problema, iar DoctorAcasa aduce cele mai bune servicii in acest sens.