Tricourile sunt cele mai simple articole vestimentare care se gasesc in garderoba tuturor persoanelor, fie ca este vorba despre femei, barbati sau copii. Aceste piese sunt disponibile intr-o multime de modele si stiluri, astfel ca magazinele sunt ticsite cu numeroase variante, pentru toate gusturile si preferintele. In schimb, este mai simplu sa se achizitioneze tricouri en gros de dama de la OutletStock, intrucat toata gama este adunata intr-un singur lor, iar produsele sunt foarte usor de comandat.

5971-1-4746-300x400Tricouri clasice

Acestea nu au cum sa lipseasca, fiind tricourile simple, clasice, care nu se demodeaza vreodata si care sunt cunoscute pentru simplitate si versatilitate. Ulterior, daca sunt adaugate detalii precum maneci, culori, imprimeuri, se creeaza o multime de alte optiuni.

Diferite tipuri de gulere

Si la acest capitol exista cateva optiuni, iar cele mai clasice sunt cele obisnuite, in V sau largi, acestea din urma fiind mai populare in randul tinerilor. Cele in V sunt mai casual, dar uneori chiar si putin elegante, in functie de model, fiind ideale atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Materiale pentru toate nevoile

Bumbacul este cea mai buna alegere pentru tricouri en gros de dama, insa, uneori, sunt recomandate si alte 11526-1-14671-300x400materiale, care sunt practice, dar care promit si alte performante cu privire la aspect. Astfel, pentru activitatile sportive, materialele trebuie sa fie cat mai usoare, durabile si sa permita respiratia pielii, in timp ce alte tricouri pot fi confectionate din matase sau fibre sintetice. Tricourile pentru femei sunt pregatite, de obicei, sa arate mai modern si sa fie mai atractive, astfel ca sunt folosite diferite elemente precum satin, matase, nailon etc. In schimb, o regula importanta este ca materialele sa fie de calitate si sa asigure tot confortul necesar, dar si sa arate bine si eventual sa completeze de minune orice tinuta.