Cu siguranta, una dintre cele mai mari bucurii din viata unui cuplu este aducerea pe lume a unui copil, insa acest pas implica numeroase detalii si o planuire atenta, cu minutiozitate. In primul rand se poate apela la calendarul menstruatiei pentru a determina momentul ideal pentru concepere, intrucat in fiecare calatorie este esential ca primul pas sa fie facut cu dreptul. Asadar, acest calendar la Femibion reprezinta inceputul, urmand ca mai apoi sa se tina cont de toate sfaturile si informatiile oferite, care se afla la numai cateva click-uri distanta.

Atentie

Este esential de stiut ca acest calendar al menstruatiei nu trebuie folosit ca o metoda contraceptiva si nici nu poate fi precis 100% intrucat pot exista modificari de la o luna la alta in cazul ciclului. In schimb, acesta poate fi vazut ca o modalitate prin care orice femeie sa ajunga sa estimeze care sunt zilele cele mai fertile ale lunii pentru a-si creste sansele de a ramane insarcinata.

Pregatiri

Nasterea unui copil impune o multime de aspecte esentiale, iar fiecare mamica trebuie sa fie bine pregatita pentru acest pas, motiv pentru care este important sa fie informate. Toate sfaturile se afla la doar cateva click-uri distanta la Femibion, pentru a fi mai usor ca niciodata sa fie descoperite toate secretele cu privire la derularea in conditii optime a sarcinii.

O viata sanatoasa

De asemenea, cine este interesat de acest calendar la Femibion trebuie sa stie ca e foarte importanta adoptarea unui stil de viata cat mai sanatos, incepand de la un plan alimentar bine pus la punct impreuna cu medicul nutritionist si pana la cele mai recomandate obiceiuri. Asadar, fumatul si bauturile alcoolice trebuie evitate cu desavarsire, iar mesele trebuie sa fie complete, in timp ce hidratarea joaca un rol mai important ca niciodata atat pentru mamica, cat si pentru bebelus.