Daca iti planifici o vacanta in Roma, dorim sa te informam ca Fabrica de Vacante iti face calatoria mai accesibila si astfel te poti bucura de existenta zborurilor din Bucuresti spre Roma. Astfel, in doar cateva ore ajungi in capitala plina de insemnatate istorica. Tot pe site-ul fabricadevacante.ro poti sa gasesti si cele mai bune unitati de cazare sau chiar oferte pentru un sejur complet.

Colosseumul este obiectivul turistic cel mai vizitat de turisti. Acesta este cunoscut pentru numeroasele mituri si legende care circula in intreaga lume. Colosseumul era utilizat ca arena pentru luptele intre gladiatori si pentru gazduirea altor tipuri de eventimente specifice perioadei respective. In prezent, Colosseumul este o locatie preferata de turistii de pe toate continentele. Aceasta constructie a fost adusa in prim plan oameniilor din intreaga lume, de marile studiouri de film, prim producerea unor filme cu adevarat spectaculoase.

Orasul Vatican este cel mai mic stat independent din lume, cu o suprafata mai mica de jumatate de kilometru patrat. In interior se regasesc gradinile Vaticanului, Bazilica Sfantul Petru si Piata Sfantul Petru. Aceasta zona este condusa de seful principal al Bisericii Romano-Catolice, Papa.  De asemenea, Capela Sixtina trebuie sa se regaseasca pe lista obiectivelor turistice de vizitat in Vatican. Aceasta este pictata de pictori celebri precum Perugino, Botticelli, Rosselli, Pinturicchio, Signorelli si Ghirlandaio. De asemenea, Michelangelo este unul dintre pictorii principali ai Capelei Sixtine. Astfel, acesta a pictat frescele de pe tavan, iar denumirea acestei opere poate numele de Geneza, una dintre cele mai somptuase si artistice picturi Europene.

Fontana di Trevi este o adevarata capodopera a secolului al XVII-lea. Aceasta, la fel ca si Colosseumul a fost de foarte multe ori imortalizata in filme. Astfel, aceasta se bucura de un numar foarte mare de turisti. Aceasta fantana are si o legenda care spune ca aruncarea unei monede peste umar reprezinta intoarcerea la Roma. Aceasta fantana este cea mai mare din Roma si a fost creata initial pentru Papa Clement al XII-lea.

Unul dintre cele mai bine intretinute obiective turistice istorice este monumentul antichitatii romane, Panteonul. Acesta dateaza de aproximativ 2000 de ani, iar starea acestuia este intacta. Dupa anumite daune provocate de foc, acesta a fost reconstruit in anul 80 d. Hr, iar zidaria rezultata este una cu adevarat spectaculoasa si trainica pana in zilele noastre. Initial acesta a fost utilizat ca templu pagan pentru inchinare, iar ulterior, in anul 609 acesta s-a transformat intr-o biserica. Design-ul interior pastreaza stilul din vremea romanilor. In Panteon se regasesc mormintele regilor italieni si a celebrului pictor Raphael si al logodnicei lui. Cu alte cuvinte, Panteonul este o adevarata capodopera a Arhitecturii Romane.

Cu alte cuvinte, Fabrica de Vacante iti ofera cele mai bune si accesibile oferte. Alege sa beneficiezi de un zbor din Bucuresti spre Roma, pentru a economisi resurse valoroase.