Pe parcursul vietii fiecare dintre noi se va intalni cu situatia de a pierde dintii. Cu alte cuvinte, acest proces este unul relativ normal si se datoreaza varstei, alimentatiei deficitare, factorilor genetici, factorilor de igiena, fumat. Pentru a remedia astfel de situatii intervin implanturile dentare, aceasta fiind cea mai moderna si eficienta solutie de inlocuire a dintilor pierduti.

Odata cu evolutia tehnicii, medicina pune la dispozitia clientilor varianta implantului ca o tehnologie matura si care rezolva numeroase din deficientele metodelor clasice. Ca urmare nu mai este nevoie sa sacrificam dinti naturali pentru a putea realiza lucrari dentare, inclusiv se poate renunta la sistemul de protezare mobile prin realizarea de implanturi. Astfel, se va realiza o dantura fixa care va arata si se va simti ca si dintii naturali.

Un alt avantaj al implanturlor dentare este ca acestea sunt acceptate de catre organism, iar pacientul nu se va mai confrunta cu neplacerile cauzate de purtarea unei proteze mobile sau fixe.

Durata si complexitatea unei interventii de implantologie variaza de la caz la caz in functie de necesitatile pacientului si se realizeaza sub anestezie locala, astfel ca nu se va resimti nicio durere.

Pentru a diminua cat mai mult disconfortul dupa efectuarea implantului, medicii de la VioDent vor face recomandari pentru tratament antiinflamator. Mai mult de atat, se recomanda ca indicatiile terapeutice se fie respectate intocmai asa cum au fost recomandate.

Din dorinta de a avea cele mai bune rezultate, medicii de la Clinicile VioDent se bucura de dotari cu cele mai performante aparaturi si materiale si se bucura de o pregatire medicala speciala.

Cu ajutorul experientei accumulate de-a lungul anilor, medicii sunt capabili sa aduca zambetul pe chipul fiecarui pacient. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, Clinicile VioDent se bucura de o echipa de medici de exceptie.

Pentru a veni in sprijinul pacientilor, pentru fiecare sunt propuse variante din cele mai atractive financiar, dar niciodata nu se face rabat de calitate. Putem spune cu alte cuvinte ca, implantul dentar efectuat la VioDent este o investitie in sanatate si in starea de bine cu efecte imediat.

La clinicile VioDent se fac doar implanturi Bredent sau Megagen astfel incat sa fie obtinute cele mai bune rezultate.

Pentru detalii cu privire la preturile implanturilor dentare recomandarea este sa te programezi pentru o evaluare. Aici, unul dintre medicii VioDent iti va spune toate informatiile de care ai nevoie.

Daca va doriti sa aflati mai multe despre clinicile VioDent si despre implanturile dentare Bredent si Megagen, specialistii va stau la dispozitie. Tot ce va ramane de facut este sa luati legatura telefonic cu una dintre clinicile VioDent si sa va programati pentru o evaluare.