Este mult mai usor pentru parinti sa aiba grija de sanatatea celor mici si sa le asigure viitorul, iar in acest sens nu este nevoie de proceduri moderne, ci de unele care sunt folosite chiar si de mai bine de 60 de ani. De exemplu, tratamentele cu celule stem devin din ce in ce mai comune cu toate ca prima interventie a avut loc in anii ’50, iar in prezent procedurile s-au imbunatatit, astfel ca se prezinta in cele mai optime conditii.

Pentru diferite probleme

Sunt mai multe probleme de sanatate care pot fi tratate cu ajutorul celulelor stem, motiv pentru care se poate renunta la tipurile de tratamente clasice care, de regula, sunt si mai complexe. De exemplu, pot fi tratate diferite forme de cancer, leucemia, diabetul de tip 1 si multe altele si in prezent exista o lista cu circa 80 de afectiuni tratabile. De asemenea, se asteapta ca aceasta cifra sa creasca considerabil in anii viitori in conditiile in care se fac studii constant referitor la utilitatea celulelor stem.

Diverse surse de prelevare

Exista mai multe surse din care pot fi prelevate celulele stem, iar una dintre cele mai bogate surse este maduva osoasa, fiind nevoie de o procedura destul de simpla pentru obtinerea celulelor stem. Cu alte cuvinte, se insereaza niste ace in zona respectiva pentru a preleva sangele, urmand ca mai apoi sa fie separate celulele. Totusi, o idee si mai inspirata poate fi pusa in practica in cazul femeilor insarcinate care nasc, pentru ca sangele cordonului ombilical e o sursa si mai bogata.

Fara problema compatibilitatii

Cu siguranta parintii si celulele stem se gandesc la problema compatibilitatii insa nu exista asemenea situatii in cazul rudelor, motiv pentru care este mai simplu sa se trateze orice problema grava de sanatate. De asemenea, pe aceasta cale se evita si listele lungi de asteptare pentru donarile de organe, intrucat cele care sunt afectate se pot regenera cu ajutorul celulelor stem, fie ca vorbim despre piele, rinichi, ficat si nu numai, astfel ca StemSure reprezinta locul ideal catre care merita sa te orientezi.

Costuri accesibile

Unul dintre principalele avantaje este adus de faptul ca nu este nevoie de bugete ridicate pentru a te putea beneficia de pe urma tratamentelor cu celule stem, iar pentru depozitarea acestora la StemSure ai la dispozitie patru pachete din care vei putea alege incepande de la 1.390 de euro si pana la 2.390 de euro pentru cel mai complet.

Apeleaza la Stemsure

Cu alte cuvinte, acesta reprezinta locul ideal catre care trebuie sa te orientezi avand in vedere faptul ca Stemsure propune cele mai bune conditii, insa dispune si de o experienta foarte bogata in acest domeniu, asa ca poti incerca chiar acum.