Colantarea autoturismelor reprezinta o optiune ideala de personalizare si poti sa vezi aici care sunt toate avantajele implicate. De asemenea, aceasta e o solutie viabila in toate cazurile, de la masinile din clasa cea mai mica, pana la SUV-uri, limuzine si nu numai, iar clientii se bucura de economii considerabile daca aleg colantarea in fata vopsirii traditionale intrucat aceasta din urma aduce si cateva riscuri.

Preturi foarte bune

Asadar, principalul avantaj e reprezentat de faptul ca tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele si se calculeaza in functie de tipul autocolantului ales si de dimensiunile autoturismului. Cu alte cuvinte, pentru o masina de dimensiuni medii precum un Volkswagen Golf e nevoie de un buget de circa 1.400 de lei, pe cand pentru vopsire ar fi fost necesar un buget de minim 5.000 de lei.

Usor de pus in practica

Un alt avantaj important e reprezentat de faptul ca procedura nu e deloc complicata si sunt de ajuns cateva ore pentru a fi pusa in practica. Astfel, se aloca circa 10 sau 15 minute pentru colantarea fiecarui element de caroserie, iar soferii vor putea pleca cu masina acasa chiar in aceeasi zi, fara sa mai piarda timpul.

Diferite autocolante

Bineinteles, fiecare persoana are gusturi diferite, insa gama de autocolante e suficient de variata pentru a multumi pe toata lumea. Unele imita vopseaua traditionala, metalizata, in timp ce altele sunt mate, iar paleta de culori e foarte vasta, de la alb, negru, albastru, rosu, verde, galben si nu numai.

Rezistent in timp

De asemenea, poti sa vezi aici ca aceste autocolante promit o lunga durata de viata, prezentandu-se in conditii optime de-a lungul timpului. Unele aduc o garantie de 2 ani, in timp ce altele pot depasi pragul de 5 ani, insa bineinteles, si tarifele sunt pe masura, motiv pentru care autocolantele vor fi alese in functie de nevoi.