Masajul tantric este bine cunoscut pentru lista lunga de beneficii aduse, iar efectele sunt de durata, motiv pentru care isi vor lasa amprenta. Asadar, dupa ce iesi de la birou apeleaza la Confidential pentru a te bucura de cele mai bune conditii si pentru a uita de toate grijile si de stres.

Imbunatatirea sanatatii

Acest tip de masaj stimuleaza purificarea prin punerea in miscare a unei surse puternice de energie de restaurare, motiv pentru care sunt activate anumite puncte specifice de vindecare. Cu alte cuvinte, ajuta la remedierea unor probleme cronice care pot fi dificil de tratat si ajuta orice persoana sa se simta revigorata.

Eradicarea blocajelor

Blocajele organismului pot fi cauzate de mai multe surse, insa masajul tantric atinge orice persoana in toate modurile posibile, ce la cel fizic, mintal, emotional si sexual. Prin stimularea energiei, aceasta practica terapeutica are abilitatea de a ajunge pana la sursa blocajelor, nu doar la aparentele superficiale si le elimina permanent in mod armonios. In plus, aceasta este o modalitate ideala de depasire a starilor anxioase care pot fi provocate de diferiti factori.

Problemele sexuale

Daca vezi beneficiile masajului tantric vei descoperi faptul ca la nivel general, disfunctiile sexuale sunt rezultatul unor blocaje, iar acestea se manifesta prin impotenta, lipsa apetitului sexual, ejacularea prematura si nu numai in cazul barbatilor, iar la femei prin imposibilitatea de a obtine un orgasm, dureri in timpul actului sexual si nu numai. Astfel, prin purificarea corpului se trezesc si energiile sexuale, motiv pentru care vor fi observate schimbari in bine din acest punct de vedere.

Trezirea spirituala

Nu trebuie omise beneficiile aduse din punct de vedere spiritual, iar acestea pot fi obtinute doar cu ajutorul unor maseuze experimentate, care stiu cand si unde sa atinga. De asemenea, se pastreaza toate principiile acestei arte antice, care a adus beneficii sanatatii omenirii inca din urma cu cateva mii de ani. Astfel, masajul tantric poate fi vazut ca un mod natural de starnire a curiozitatii si de a ajunge la un grad superior de satisfactie, intrucat beneficiarii se vor simti ca in al noualea cer.

Noi senzatii

Daca vezi beneficiile masajului tantric vei constata ca vor creste considerabil energiile sexuale si vor ajunge pana la nivele superioare. Cu alte cuvine, beneficiarii vor simti energii si senzatii noi, fiind o modalitate ideala de petrecere a timpului liber.

Salonul perfect

Confidential reprezinta salonul perfect in care vei avea parte de cele mai bune conditii, acesta fiind amplasat in inima capitalei, intr-un loc foarte accesibil, insa in acelasi timp este ferit de ochii curiosilor. Atmosfera este primitoare, nici un detaliu nu a ramas la voia intamplarii, astfel ca toti cei care vor trece pragul se vor simti foarte bine in pielea lor de fiecare data.