Ți s-a întâmplat vreodată ca în ciuda atenției și grijii pe care o acorzi florilor tale, să observi că unele dintre ele nu se dezvoltă așa cum îți dorești. Din fericire, la Bursa de Flori găsești soluția de care ai nevoie pentru a te bucura de o curte veselă pe tot parcursul verii. Îngrășământul granulat pentru flori este o soluție care și-a dovedit în timp eficacitatea și de care se pot bucura toți cei care îți doresc grădini pline de farmec.

Înainte de a folosi orice tip de îngrășământ, este esențial să înțelegi care sunt nevoile specifice ale plantelor din grădina ta. Pe lângă apa și lumina de care au nevoie pentru a crește, florile se dezvoltă bine în soluri bogate în nutrienți. Aceștia din urmă sunt esențiali pentru sănătatea și dezvoltarea florilor tale, dar, cu timpul vei avea nevoie și de  îngrășământul granulat pentru flori, un produs conceput special pentru a furniza mineralele și nutrienții. 


Îngrășământul granulat pentru flori pe care îl găsești la Bursa de Flori este un produs de calitate, care îți va ajuta florile să înflorească armonios și să reziste mai bine în fața bolilor sau a dăunătorilor. Granulele sunt ușor de aplicat și, datorită formei lor, se eliberează treptat în sol, asigurând o hrănire constantă și eficientă. Un alt avantaj al îngrășământului granulat este faptul că își păstrează calitățile nutritive multă vreme, ceea ce înseamnă că trebuie să aplici produsul mai rar și, de asemenea, poți fi sigur că florile tale beneficiază de nutrienți pe o perioadă îndelungată.

Alege produsul potrivit

Îngrășămintele granulate pentru flori pot diferi în funcție de tipul florilor și nevoile specifice de nutrienți ale plantelor din grădina ta. De aceea, este bine să te informezi înainte cu privire la produsul care se potrivește cel mai bine grădinii tale, iar Bursa de Flori este locul ideal pentru a începe.

Aplică granulele corect

Acesta se aplică direct pe suprafața solului sau în jurul florilor, în cantitatea recomandată pe eticheta produsului. Granulele se vor descompune gradual și vor elibera în sol substanțele nutritive necesare dezvoltării optimale a florilor tale.

Adoptă un program de fertilizare adecvat

cel mai bine este să aplici îngrășământ granulat pentru flori în primele etape ale dezvoltării vegetale, dar și pe parcursul sezonului, pentru a menține un nivel constant de nutrienți în sol.

Nu uita să irigi zona corespunzător 

După aplicarea îngrășământului, asigură-te că solul este udat în mod corespunzător, astfel încât granulele să se poată dizolva și să se distribuie în mod egal în sol.
Așadar, alege încredere produsele pentru grădina ta de la Bursa de Flori și vei vedea rezultatele mult așteptate într-un timp foarte scurt!