Orice viitoare mamica trebuie sa se pregateasca pentru aceasta calatorie, iar in acest sens sunt nenumarate detalii care joaca un rol important, insa totul trebuie sa inceapa inca dinainte de concepere pentru ca bebelusii sa paseasca pe lume cu dreptul. In prima faza este important sa se aleaga momentul ideal pentru concepere, motiv pentru care se poate apela la un calendar menstrual pus la dispozitie de Femibion. Chiar daca acesta nu este foarte precis, intrucat pot exista diferente de la o luna la alta in manifestarea ciclului, calendarul poate fi destul de util pentru determinarea celor mai fertile zile ale lunii si este esential sa nu se foloseasca drept metoda contraceptiva pentru ca exista alte variante mai sigure.

Stil de viata sanatos

Cu ajutorul acestui calendar menstrual ciclul se poate monitoriza pret de cateva luni, timp in care viitoarele mamici se adapteaza la noile conditii si isi pregatesc corpul prin adoptarea unui stil de viata sanatos. Asadar, trebuie evitate fumatul sau consumul de bauturi alcoolice, stresul, efortul, insa se recomanda si efectuarea cat mai multor activitati fizice pentru a ramane in forma.

O alimentatie sanatoasa

La fel de importanta este si alimentatia corecta, iar un plan potrivit in acest sens se alcatuieste impreuna cu medicul nutritionist. Dieta trebuie sa includa cat mai multe fructe si legume proaspete, bogate in vitamine, in timp ce trebuie sa se evite dulciurile, alimentele prajite si nu numai.

Suplimente alimentare

Totodata, pe langa acest calendar menstrual, Femibion aduce si cateva suplimente alimentare menite sa usureze pregatirile pentru sarcina si aduc completarile necesare cu privire la minerale, nutrienti si vitamine. Nici cel mai bine alcatuit plan alimentar nu poate fi suficient intrucat pe perioada sarcinii nevoile femeilor se schimba, fiind mai mari, dar acestea se pot completa cu ajutorul suplimentelor alimentare care sunt bine impartite pentru anumite momente ale sarcinii.