Cauti solutii pentru afacerea ta? Ai nevoie de un suport portbagaj prin care marfa sa poata fi transportata in cele mai bune conditii? Atunci ai nimerit in locul potrivit pentru ca oricand poti alege un suport de la Tecnolam, care este si accesibil din punct de vedere financiar, insa iti va fi si de folos in nenumarate situatii. In primul rand, un astfel de suport dispune de un sistem de prindere foarte eficient intrucat se bazeaza pe niste bare transversale. Mai mult, marfa transportata nu este afectata de vremea capricioasa, insa nici nu este expusa hotilor, iar datorita formei sale aerodinamice, nu afecteaza in niciun fel tinuta de drum a autovehiculului.

Alege Tecnolam si bucura-te de cea mai buna calitate intrucat alti producatori, cu siguranta, nu aduc aceleasi performante, iar o calitate inferioara poate sa atraga nenumarate probleme la toate capitolele. Solutia trebuie sa fie avansata, intrucat acesta nu este un simplu suport care se adauga ulterior, ci sunt implicati mai multi factori, de la forta centrifuga in curbe, inertia, actiunea curentilor de aer si nu numai. Uni au pot constata de multe ori ca una dintre cele mai comune probleme este reprezentata de fisurarea capacului, caz in care bunurile transportate pot fi in pericol sau mai rau, sistemele de prindere nu sunt suficient de puternice si pot ceda, caz in care riscurile sunt nenumarate. Cu toate ca teoretic un astfel de suport este foarte simplu de confectionat, el este alcatuit din mai multe piese, iar fiecare dintre acestea trebuie sa indeplineasca cateva reguli stricte.

Diferite dimensiuni

In schimb, cine alege un suport de la Tecnolam se bucura de faptul ca optiunile sunt foarte variate, motiv pentru care se gasesc in toate dimensiunile posibile pentru a indeplini nevoile tuturor clientilor. Astfel, daca esti in cautarea unui suport pentru o masina mica, il vei gasi aici, alaturi de toate celelalte care sunt destinate autoutilitarelor si nu numai.

Comanda online

In plus, acesta este un magazin online, ceea ce presupune ca este foarte simplu sa se gaseasca produsele necesare, care se afla de obicei la doua, trei click-uri distanta. Site-ul e bine organizat, iar prin plasarea unei comenzi online vei avea garantia ca produsul tau nu va fi incurcat si nici nu esti nevoit sa pierzi timpul in cautarea sa.

Preturi bune

Cu o bogata experienta in domeniu, de mai bine de trei decenii, Tecnolam asigura cele mai bune conditii, servicii si produse, astfel incat toti clientii sa fie pe deplin multumiti. Tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care si tu poti profita de pe urma acestora, alegand produsele de care are nevoie afacerea ta pentru a o dezvolta, asa ca nu mai pierde timpul si plaseaza acum o comanda.