Daca esti in cautarea unei solutii eficiente prin care sa oferi angajatilor tai posibilitatea de a lucra de acasa, cu siguranta, merita sa apelezi la Thinstuff. Aici te asteapta o solutie remote pentru Windows 10 si 7, dar si multe alte versiuni ale sistemului de operare, iar lista de beneficii de care ai parte este una chiar foarte importanta. Apeleaza acum si vezi cum angajatii tai pot lucra mai eficient ca niciodata, totul prin intermediul unei solutii cat se poate de simple.

Cu toate ca solutia propusa Thinstuff seamana mult cu cea Microsoft pentru ca pe aceasta este bazata, aduce multe imbunatatiri, motiv pentru care toti cei care ajung aici au parte de diferite avantaje. Totul e simplu, pentru ca utilizatorii au sansa de a se conecta la un calculator aflat de la distanta prin intermediul RDP (Remote Desktop Protocol). Aceasta aduce mai multa siguranta si o buna stabilitate, iar utilizatorii au sansa de a-si alege conexiunea pe care o doresc, fie full desktop, fie seamless application app. Asadar, acestia pot controla pe deplin calculatorul la care se conecteaza, fie doar pe o singura aplicatie care ruleaza pe un server.

Bineinteles, nimeni nu isi doreste sa aiba parte de batai de cap din cauza conexiunii, astfel ca la Thinstuff totul este securizat, eficientizat si se desfasoara rapid. Mai mult, si consumul implicat de resurse se pastreaza la valori minime, ceea ce presupune ca pentru conectarea de la distanta la un calculator e suficienta o statie de lucru care ruleaza sistemul de operare Windows si, bineinteles, nu are cum sa lipseasca conexiunea la internet. Cu alte cuvinte, sunt suficiente doar cateva click-uri pentru a pune totul pe picioare, iar o solutie remote pentru Windows 10 si 7 sau oricare alta versiune este cea oferita de Thinstuff.

Nu e nevoie de cele mai noi sisteme de operare pentru ca aceasta solutie este compatibila inclusiv cu cele mai vechi precum XP sau Vista. Ne bucuram de libertate deplina in functie de tipul de conexiune ales, iar pentru a le gestiona cu usurinta pe toate, se foloseste TSX Connection Manager.

Se creeaza automat pictograme pe desktop si in meniul start daca se doreste, iar acest lucru ofera utilizatorilor senzatia ca isi folosesc propriul calculator sau laptop. Cu alte cuvinte, este mai usor si mai comod ca niciodata sa lucram remote, totul prin intermediul unei solutii accesibile pentru toata lumea.

Apeleaza la Thinstuff pentru ca aici te asteapta cele mai bune conditii, oameni cu experienta, un software bine pus la punct, dar si accesibil din punct de vedere financiar, ceea ce presupune ca e mai usor ca niciodata sa ne asiguram conditiile de care avem nevoie atunci cand lucram de la distanta.