Echipamentele și tehnologiile inovatoare, care sunt fabricate de către echipele specializate în acest domeniu sunt esențiale și importante pentru consumul de apă zilnic. În ceea ce privește apa potabilă, aceasta deține un rol esențial în viața noastră, întrucât CVWater pune la dispoziția clienților produse, echipamente și tehnologii cu scopul eficientizării procesului de potabilizare a apei. Apelează cu încredere la profesioniștii noștri din domeniu pentru a obține doar rezultate de succes având în vedere acest proces, dar și pentru a beneficia de diferite modele de stații pentru potabilizare performante, respectiv de cele mai înalte standarde de calitate. Ne poți contacta oricând prin email pentru a solicita o ofertă, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Stații de potabilizare a apei

La CVWater dispunem de mai multe tipuri de stații pentru potabilizarea apei, fiind adaptate cu nevoile și cerințele clienților noștri, astfel că aducem soluții optime prin stațiile de filtrare automate, stație de dedurizare sau denitrificare, stații containerizate, dar și sisteme de ozonificare. Stațiile de dedurizarea a apei, cum sunt modelele IntelliSoft, constau într-un echipament care are ca scop tratarea apei cu ajutorul procesului de eliminare a sărurilor de magneziu, de calciu, astfel încât din cauza acestora pot rezulta depuneri pe instalațiile tehnice sanitare. Cu ajutorul acestei stații, locuința ta va fi protejată de depunerile de calcar de pe boilere, centrală termică, instalații sanitare și nu numai.

Echipamente diverse

De asemenea, îți propunem și echipamentele noastre IntelliWater, care se pot monta atât pe plan suprateran, cât și subteran, având ca scop tratarea apei pentru a obține apă potabilă, care poate fi utilizată pentru largul consum. Totodată, dispunem și de variante constructive pentru fiecare tip de apă, având în considerare gradul de complexitate. În acest sens, ținem cont de doi factori importanți și anume indicii de calitate, respectiv compoziția chimică a sursei de apă.

Doar avantaje

Dacă vei achiziționa un echipament de dedurizare sau potabilizare a apei, trebuie să ai în vedere și nenumăratele avantaje pe care le poți obține, cum ar fi componentele stațiilor care includ tablourile de comandă, amplasate frontal pentru a obține un acces optim, software-ul pe care îl poți programa foarte simplu, dar și opțiunea de control automat al debitului. Totodată, vei obține o reducere semnificativă a consumului de apă și de sare, dar și facilitarea alimentării rezervorului de sare,  echipamentele având integrate un flotor de siguranță.

Solicită o ofertă

Poți apela oricând la echipa noastră pentru a beneficia de recomandări și sfaturi esențiale, astfel încât să poți face cea mai bună alegere pentru nevoile pe care le ai. Poți solicita o ofertă atât prin telefon, cât și prin email, iar echipa noastră îți va răspunde cu maximă promptitudine.