Dintre metodele utilizate de femei pentru a avea grija de propria imagine, cea care are cel mai mare impact este in mod negresit eliminarea pilozitatii in exces. Astfel, desi la momentul actual dispunem de mai multe optiuni care ne stau la indemana chiar si in confortul propriei locuinte, gradul de eficienta al acestora nu poate rivaliza cu metodele profesionale, realizate sub indrumarea unui personal care are experienta. Din aceasta cauza, desi in prima faza poate parea mai comod sa ne rezumam la vechile aparate pe care le cunoastem atat de bine, efectele neplacute care ajung sa le acompanieze tot mai des reprezinta probabil motivatia principala pentru care femeile au inceput sa caute metode alternative, cu adevarat eficiente. Astfel, avand ca scop obtinerea unui rezultat care sa dureze mai mult de cateva zile, clientela saloanelor de infrumusetare a luat cu asalt cele mai noi si performante metode de a scapa de pilozitate rapid si nedureros, motiv pentru care aparatura cu lumina intens pulsata a ajuns sa fie nelipsita in cadrul tuturor locatiilor.

Avantajele garantate ale epilarii la salon

Pentru o femeie, lama de ras folosita la dus sau epilatorul folosit la un interval de cateva saptamani pot reprezenta metode eficiente pe moment, dar durerea si iritatiile ce nu pot fi evitate intotdeauna ingreuneaza intregul proces si devin adesea o constrangere pentru toate cele care vor sa isi etaleze pielea fina. Din aceasta cauza, conceptul de epilare definitiva a devenit atat de atragator, dat fiind faptul ca multe doamne si domnisoare doreau sa previna deteriorarea repetata a tegumentului, cautand in acelasi timp o metoda care sa le garanteze rezultate mai indelungate. Astfel, aparatura cu lumina intens pulsata a ajuns sa inlocuiasca pentru majoritatea femeilor momentele dureroase in care apelau la ceara si epilatorul electric, pentru a obtine in sfarsit o piele fina, sanatoasa si supla.

Alegerea corecta a salonului dumnevoastra de infrumusetare

La fel ca in cazul oricarei alte proceduri terapeutice sau medicale, necesitatea intelegerii conceptului din spatele acesteia este importanta deoarece in momentul in care investiti o suma de bani, timp si incredere intr-un salon, aveti dreptul sa solicitati servicii de o calitate direct proportionala cu investitia dumnevoastra. In mod similar, calitatea rezultatelor depinde in egala masura atat de iscusinta tehnicianului care va opera aparatura cu lumina intens pulsata cat si de respectarea tuturor indicatiilor de catre dumnevoastra. Din acest motiv, Eva Salon va incurajeaza sa alegeti unul dintre sediile sale, pentru a beneficia de consultanta de specialitate in domeniul procedurilor de epilare definitiva, dar si in ceea ce priveste alte servicii personalizate, pentru ca mai apoi sa puteti lua o decizie in cunostinta de cauza cu privire la tratamentele care se adreseaza nevoilor personale.