În cazul în care ai nevoie de ajutor pentru organizarea și desfășurarea ceremoniilor de înmormântare, cu maximă atenție la detalii și respectând toate cerințele, echipa Beligi este cea la care trebuie să apelezi. Ne dorim să oferim doar standarde înalte de calitate și servicii funerare superioare, astfel încât să fii sigur de alegerea pe care ai făcut-o. Avem prețuri foarte accesibile și dispunem de diverse pachete și servicii, dar și o ofertă variată de produse, precum aranjamente florale, urne și sicrie. De asemenea, îți propunem să ne transmiți mesajul tău direct pe beligi.ro sau să ne contactezi direct prin numărul de telefon afișat.

Promptitudine maximă

Echipa de la Beligi este formată doar din oameni profesioniști, care doresc să ofere clienților săi cele mai avantajoase soluții. Promptitudinea, experiența de peste 25 de ani și seriozitatea sunt doar câteva principii pe care ne bazăm în colaborările cu familiile îndurerate. Astfel că dacă ai nevoie de o echipă care să respecte fiecare pas și să te sprijine cu profesionalism în aceste momente, ești în locul potrivit.

Cele mai avantajoase prețuri

De asemenea, la Beligi vei regăsi prețurile cele mai bune, întrucât nu ai nevoie de un buget foarte mare pentru a acoperi nevoile din organizarea unei ceremonii de înhumare sau de incinerare. Dispunem de pachete de servicii funerare avantajoase, precum pachetul economic domiciliu, din care putem restitui familiei 1000 lei, după decontarea cu Casa de Pensii pentru pensionari și asigurați sau pachetul economic spital, din care putem restitui familiei 2300 lei. De asemenea, poți apela la ajutorul pentru deces, în valoare de 5380 lei, oferit de către statul român pentru salariați și pensionari.

Ofertă diversificată

Aducem în vedere game diversificate de produse esențiale, precum aranjamente florale, care pot include coronițe confecționate din flori naturale, în modele multi flori, cu trandafiri și orhidee sau crizanteme și orhidee, multi flori albă sau aranjamente florale cu crini și nu numai. Totodată, dispunem și de modele de sicrie echipate complet pentru ceremonia funerară, dar și tipuri de urne pentru a depozita cenușa rezultată în urma incinerării. Toate acestea le vei regăsi într-un singur loc, fără prea mult efort.

Contactează-ne imediat

Poți vizita site-ul nostru pentru a descoperi mai multe informații și detalii, atât despre serviciile pe care le oferim, cât și despre pachete și produse diverse, astfel încât să te orientezi către ceva optim pentru tine. Online este mult mai simplu și poți economisi foarte mult timp, în detrimentul deplasărilor către pompe funebre fizice. De asemenea, ne poți contacta direct prin site-ul nostru sau prin numărul de telefon dedicat asistenței de urgență și serviciului de consiliere gratuită. Nu ezita să apelezi doar la profesioniști pentru a avea parte de sprijin complet.