Gheața uscată poate fi folosită pentru mai mult decât pentru a stabili starea de spirit la petrecerile de Halloween sau evenimentele mari, cum ar fi nunți, botezuri, majorate si nu numai, iar un asemenea produs poate fi folosit în multe moduri diferite. Gheata carbonica este o formă solidă de dioxid de carbon care poate fi folosită pentru mult mai mult decât pentru a face artă cool. Puteți face o mulțime de lucruri cu gheață uscată în cel mai curat mod posibil. Poate fi folosit pentru a menține alimentele reci, pentru a curăța echipamentele medicale și pentru a muta rapid lucrurile, printre altele. Iată două dintre cele mai importante industrii care folosesc gheață carbonică pentru a menține lucrurile în stare bună.

Domeniul medical

În medicină, gheața carbonică este adesea folosită. De exemplu, dioxidul de carbon este adesea folosit în locul azotului lichid în dermatologie pentru a scăpa de alunițe, negi și alte probleme ale pielii care nu necesită intervenții chirurgicale majore. Medicii folosesc, de asemenea, gheață carbonică pentru a păstra mostre de viețuitoare proaspete pentru o lungă perioadă de timp. De fapt, gheața carbonică este adesea o modalitate ieftină de a menține lucrurile reci atunci când se întrerupe curentul sau în congelatoarele care nu folosesc electricitate.

Gheața carbonică ajută la păstrarea la rece, cum ar fi organele, materialele medicale și probele de testare. Cel mai interesant lucru despre acest proces este că gheața carbonică se evaporă în cele din urmă, astfel încât nu rămâne apă în urmă care să provoace contaminarea sau creșterea bacteriilor.

Afaceri alimentare

Gheața carbonică este o parte importantă a bucătăriilor, restaurantelor și supermarketurilor, deoarece există reguli stricte despre cum să păstrați și să gătiți alimente. În locurile în care se găsesc adesea alimente, gheața carbonică poate ucide mucegaiul și bacteriile. Asigurarea că bucătăria sau restaurantul este cât mai curat posibil este una dintre cele mai importante părți ale lucrului acolo. Deoarece ucide bacteriile la sursă, gheața carbonică poate împiedica oamenii să se îmbolnăvească din cauza alimentelor sau să aibă reacții alergice. Se folosește foarte mult în aceste locuri.

Gheața carbonică este, de asemenea, importantă pentru păstrarea prospețimii alimentelor. Este folosit atât de restaurante, cât și de magazinele alimentare pentru a păstra alimentele proaspete pentru o perioadă lungă de timp atunci când sunt depozitate sau expuse în recipiente deschise. Gheața gazoasă este adesea folosită în industria alimentară, dar poate fi și dăunătoare. Pentru siguranța dumneavoastră, păstrați zona bine ventilată și nu lăsați-o să vă atingă pielea. Gheăță24 este acolo pentru tine 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, indiferent de cantitatea necesara.