Atunci cand vrei sa te apuci sa asculti muzica etno trebuie sa stii ca trebuie sa te duci din prima la cei mai buni. Internetul este plin de piese care au o calitatea slaba si nu merita sa iti pierzi timpul cu ele. Dupa cum spuneam, ca sa ai parte de un start cat mai bun este foarte bine daca alegi sa asculti din prima melodii de clasa intai. Iar un exemplu concret este dat de melodiile oferite de trupa Haiducii. Daca vei intra pe contul lo,  haiducii oficial, cu siguranta ca o sa ai o imagine de ansamblu a tot ceea ce inseamna aceasta trupa.

Daca intri pe haiducii oficial o sa afli faptul ca celebra trupa este formata din trei baieti care canta despre viata romanilor de demult care traiau in Carpatii romanesti. Este de la sine inteles ca piesele formatiei au aceasta tema centrala. Toate piesele pe care ei le-au lansat au avut aceasta tematica extrem de buna.

In decursul celor peste 18 ani de existenta, trupa Haiducii si-a facut foarte multi fani atat in tara, cat si in strainatate. Oamenii de pretutindeni au rezonat extrem de bine la tot ceea ce a insemnat mesaj care aduce aminte de natia romana. Fiecare piesa in parte a avut acel ceva care chiar a uimit intr-un mod cat se poate de placut.

Pe langa piesele cu un mesaj extrem de clar si de puternic, trupa haiducii a venit si cu o linie melodica care chiar s-a potrivit extrem de bine cu mesajul transmis. Eu au optat pentru etno-rock, o combinatie care chiar nu mai exista pe piata. Cand ajungi sa aduci ceva nou publicul intotdeauna va aplauda un astfel de demers. Asa s-a intamplat si in cazul haiducilor. Au stiut sa imbine ceva nou cu ceva vechi. Respectiv, au adus un mesaj vechi si au combinat-o cu o linie melodica total noua si inedita.

Toate aceste lucruri au facut ca trupa Haiducii sa reziste pana astazi si sa aiba milioane de fani. Daca si tu vrei sa descoperi mai pe larg ce inseamna o trupa care canta o muzica etno rock intra pe haiducii oficial si afla detaliile.