Prezenta in mediul online este esentiala pentru orice afacere intrucat orice utilizator isi cauta informatiile exclusiv din aceasta sursa. In schimb, un simplu site nu e de ajuns intrucat acesta trebuie sa fie bine pus la punct din toate punctele de vedere, sa arate bine si sa fie perfect functional, eventual cat mai intuitiv pentru ca utilizatorii sa aiba parte de o experienta placuta. In schimb, mai bine apelezi la consultanta in realizarea magazinului tau online de la Devpro pentru ca acestia te pot ajuta sa iti dezvolti noua ta afacere.

Diferite pachete

Inainte de toate, oricine ajunge aici se bucura de faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si se gasesc trei pachete care merita luate in calcul, incepand de la cel standard de 149 de lei. In schimb, cine isi doreste ceva mai mult se va putea orienta catre cel business, de 189 de lei in fiecare luna, pe cand cel superior poate fi ales pentru numai 249 de lei pe luna. Cu alte cuvinte, oricine merita sa protfite si sa ia o decizie inspirata de care sa fie multumit pe deplin.

Pentru orice utilizator

Bineinteles, conteaza mult si experienta de care au parte utilizatorii, iar cu cat aceasta e mai placuta, cu atat mai bine intrucat acestia sunt din ce in ce mai pretentiosi in ziua de azi si isi doresc sa aiba parte de cele mai bune conditii. Produsele cautate trebuie sa se afle la numai doua, trei click-uri distanta, in caz contrar se vor reorienta catre alte surse, dar platforma opencart este usor de folosit de catre utilizatori.

Administrare simpla

Daca ai nevoie de consultanta in realizarea magazinului tau online trebuie sa stii ca vei avea acces la un catalog care este usor de administrat, ceea ce este un mare plus pentru ca utilizatorii nu vor avea parte de batai de cap. De asemenea, exista multe actiuni care pot fi programate sau automatizate, astfel incat totul sa fie mai simplu ca niciodata, iar acesta este unul dintre cele mai mari plusuri aduse de programare opencart. Sunt de ajuns numai cateva click-uri pentru a putea adauga produse si servicii, se pot modifica preturi si se pot adapta noile colectii.

Idei de personalizare

Conteaza si faptul ca se poate fi in pusa in practica orice idee, asa ca orice site se va personaliza dupa bunul tau plac, ocazie cu care vor fi multumiti pana si cei mai pretentiosi dintre clienti. De exemplu, poate preferi ceva simplu, fie ceva cu un design mai indraznet, trebuie doar sa iti pui in practica ideile, care ulterior incep sa prinda viata datorita specialistilor care te asteapta la Devpro.