Intotdeauna avem parte de o multime de evenimente la care sa fie nevoie sa cumparam un buchet de flori, pe langa Valentine’s Day sau ziua mamei, astfel ca in 2018 tot mai multe persoane aleg comenzi buchete flori de la Floraria de Vis intrucat aici activitatea se desfasoara online, iar pe aceasta cale sunt propuse mai multe avantaje.

Pentru toate ocaziile

Printre cele mai importante momente pentru care este bine venit un buchet de flori se numara o aniversare sau o comemorare, o realizare pe plan sentimental sau profesional, de la un nou loc de munca, o avansare sau absolvirea studiilor, aducerea pe lume a unui copil, o cerere in casatorie, o nunta, in semn de multumire si nu numai.

livrare flori bucuresti

Economiseste timp

Pentru ca lipsa timpului liber reprezinta o problema destul de comuna in ziua de azi, nimeni nu mai este dispus sa alerge pe ultima suta de metri de la o florarie la alta pentru a alege niste flori, ci totul se poate desfasura in numai cateva minute online sau telefonic la Floraria de Vis. Astfel, produsele sunt livrate in cel mai scurt timp catre destinatar, chiar si in aceeasi zi, iar intregul proces e foarte simplu.

Diferite optiuni

Totodata, in cazul florariilor fizice intotdeauna sunt impuse limite, motiv pentru care adesea exista sanse sa nu se gaseasca florile cautate, pe cand in mediul online suprafetele sunt mult mai generoase, implicit si stocurile. Asadar, trandafirii se dovedesc a fi ideali intr-o multime de situatii, astfel ca sunt foarte populari, iar la Floraria de Vis se gasesc mai multe specii, gama fiind suficient de variata.

In schimb, si garoafele sunt foarte des intalnite, iar in functie de culoarea lor pot avea o anumita semnificatie, de exemplu rozul este dedicat mamelor, albul pentru a aduce noroc, galbenul pentru o dezamagire, rosul deschis pentru admiratie, iar rosul intens pentru dragoste. Si liliacul este ideal in mai multe conditii, la fel si lalelele, insa cei care isi doresc sa faca o surpriza cu adevarat placuta se pot orienta catre trandafirii criogenati, ce rezista in conditii optime chiar si mai multi ani.

Preturi mici

Asadar, cei interesati de comenzi buchete flori trebuie sa stie ca la Floraria de Vis preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si intotdeauna raman aceleasi, nu cum este situatia in cazul florariilor obisnuite unde tarifele sunt crescute in apropiere de evenimentele importante sarbatorite la nivel national. De asemenea, clientii se bucura si de livrare gratuita in Bucuresti, in timp ce pentru localitatile din Ilfov se percepe o taxa de transport de numai 20 de lei.

Eviti riscurile

Cu alte cuvinte, oricine poate sa evite situatiile neplacute de a-si aminti in ultima clipa de un eveniment important, ci chiar se poate comanda pentru zilele viitoare, iar buchetele de flori ajung la cei dragi, fiind eventual insotite de o felicitare personalizata, pentru ca nici un detaliu sa nu ramana la voia intamplarii. Mai mult, aici lucreaza cei mai experimentati artisti florali, pregatiti sa aranjeze cele mai frumoase buchete, care vor fi proaspete si parfumate intotdeauna.

Planuieste din timp

Este ideal ca orice actiune sa fie planuita din timp pentru ca totul sa iasa ca la carte, insa se intampla adesea sa uitam de evenimente importante, motiv pentru care ii putem dezamagi pe cei dragi. In schimb, cu ajutorul Florariei de Vis astfel de situatii sunt evitate cu usurinta intrucat se poate programa livrarea unui buchet de flori chiar si peste cateva luni. Cu alte cuvinte, uiti de grija cumpararii unui cadou, te bucuri de confort si liniste, iar pe aceasta cale iti vei pastra toate relatiile in cele mai bune conditii.