Planificarea nunții perfecte în București? Visezi la un eveniment cu stil, intim și memorabil? Luna Cafe & Bistro, situat în inima capitalei, îți oferă ambientul ideal și serviciile de top necesare pentru a-ți transforma visul în realitate. Descoperă cum poți organiza o nuntă unică în acest loc de poveste.

1. Alege un decor de vis

Luna Cafe & Bistro se distinge prin decorul său elegant și modern, care combină elemente rustice cu accente contemporane, creând un fundal ideal pentru fotografii memorabile. Fie că optezi pentru o nuntă în aer liber, pe terasa noastră încântătoare, sau în interior, într-un spațiu rafinat și primitor, decorul va completa perfect tema aleasă pentru evenimentul tău.

2. Meniu personalizat pentru oaspeții tăi

Gastronomia este inima oricărei nunți, iar bucătăria Luna Cafe & Bistro îți promite o experiență culinară de neuitat. Chef-ul nostru este pregătit să îți personalizeze meniul, adaptându-l preferințelor culinare și necesităților dietetice ale oaspeților tăi. De la aperitive delicioase la deserturi sofisticate, fiecare fel de mâncare este preparat cu ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate.

3. Servicii profesionale de organizare

La Luna Cafe & Bistro, ne mândrim cu echipa noastră de profesioniști în organizarea evenimentelor, care sunt aici pentru a te asista în fiecare etapă a planificării. De la aranjamente florale și decorul sălii până la alegerea muzicii și coordonarea programului serii, te vom ghida pentru ca tu să te poți bucura de ziua ta specială fără nicio grijă.

4. O atmosferă intimă și exclusivistă

Capacitatea noastră de a găzdui între 30 și 100 de invitați face Luna Cafe & Bistro locația perfectă pentru nuntile mai intime, unde fiecare detaliu este atent supravegheat. Intimitatea și exclusivitatea evenimentului tău sunt garantate, permițându-ți să împărtășești această zi specială doar cu cei mai dragi.

5. Accesibilitate și confort

Situat convenabil în centrul orașului, Luna Cafe & Bistro este ușor accesibil pentru toți invitații tăi, fie că vin din București sau călătoresc de la distanță. Oferim, de asemenea, opțiuni de parcare și, la cerere, parteneriate cu servicii de transport pentru oaspeți.

Organizarea nunții tale la Luna Cafe & Bistro înseamnă mai mult decât un simplu eveniment; este o experiență care va rămâne în amintirea ta și a oaspeților tăi pentru totdeauna. Dacă ești șn căutarea unui restaurant de nuntă în București, contactează-ne astăzi pentru a planifica turul locației și pentru a discuta detalii despre pachetul personalizat de nuntă. Te așteptăm să transformăm visul tău într-o realitate de neuitat la Luna Cafe & Bistro – acolo unde fiecare detaliu contează.