Nissan, cunoscută la nivel mondial ca fiind mult mai mult decât un simplu producător de automobile, este o companie cu o viziune îndrăzneață și nestrămutată de a transforma stilul de viață al oamenilor spre bine. Este un pionier în a duce inovațiile în viața de zi cu zi și, mai presus de toate, este un inovator în lumea auto. În România, Nissan este un brand recunoscut pe piața auto care pune accent pe calitate, design inovator și performanță.

Povestea Nissan în România a început cu ani în urmă. Datorită tradiției și inovației constante, Nissan s-a impus ca un nume de încredere în industria auto românească. Auto Cobalcescu, fiind unul dintre principalii dealeri Nissan pe piața locală, a contribuit la creșterea și promovarea brandului Nissan în România prin oferirea unui amestec de produse și servicii de calitate superioară.

Printre modelele cele mai populare și recunoscute Nissan din România se numără Nissan Qashqai, Nissan Juke și Nissan Micra. Acestea sunt foarte apreciate datorită performanțelor impresionante și a designului distinctiv. Auto Cobalcescu, a promovat aceste modele eficient, oferind clienților servicii de vânzări și post-vânzare de calitate, ceea ce a crescut încrederea acestora în marca Nissan.

Un alt aspect important legat de prezența Nissan în România sunt serviciile și garanțiile oferite. Nissan și Auto Cobalcescu susțin că fiecare automobil este o investiție semnificativă. În consecință, îndrăznesc să furnizeze cel mai înalt nivel de servicii și asistență. Astfel, garantia standard pentru fiecare vehicul nou Nissan este de 3 ani sau 100.000 de kilometri, iar pentru modelele selectate, garantia poate ajunge până la 5 ani sau 160.000 de kilometri. Acest nivel de protecție nu doar reflectă încrederea în calitatea mașinilor Nissan, ci și în eforturile continue ale companiei de a asigura satisfacția la cel mai înalt nivel a fiecărui client.

Cu toate acestea, ceea ce face cu adevărat special Nissan în România este faptul că nu se oprește niciodată la ceea ce a realizat. Viziunea sa pe termen lung include mult mai mult decât simpla îmbunătățire a actualelor modele de mașini. Îi pasă de viitor și este gata să se adapteze și să inoveze pentru a răspunde celor mai provocatoare cerințe ale acestuia.

Și, viitorul Nissan în România arată promițător. Cu planuri clare de expansiune și inovație continuă, Nissan își consolidează poziția ca lider pe piața auto locală. Continuarea dezvoltării gamei de vehicule electrice și extinderea serviciilor digitale, cum ar fi conectivitatea și serviciile de mobilitate inteligentă, sunt doar câteva dintre prioritățile sale pe termen lung.

În concluzie, Nissan a găsit în România un teren fertil pentru creșterea și dezvoltarea sa. Înțelegând nevoile locale și investind în calitate și inovație, Nissan continuă să scrie o poveste de succes în sufletul și pe străzile României. Cu sprijinul unui partener de încredere ca Auto Cobalcescu, Nissan își va continua misiunea de a oferi clienților săi cele mai bune produse si servicii, transformând în același timp lumea auto prin inovație și viziune.

În sfârșit, Nissan România este o îmbinare perfectă între tradiție și inovație. Mașinile sale de încredere și performante continuă să definească standardele din industria auto românească, în timp ce pasiunea sa constantă pentru inovație ne duce în viitorul mobilității. Cu prezența sa puternică și angajamentul ferm pentru calitate și excelență, Nissan va continua să fie un nume de referință în peisajul auto al României.