Dacă ați pășit în 2021 gândindu-vă că vreți să vă îndreptați atenția către un apartament de vânzare din zona Aviației, acest articol este chiar pentru dumneavoastră. Prin urmare, dacă doriți să luați la cunoștință cât mai multe oferte în acest sens, acum avem o multitudine de oferte din care să puteți alege casa visurilor. Astfel, printre multiplele apartamente de vânzare din Aviației, vă prezentăm unul al cărui preț este de 131.500 de euro. Iată cu ce facilități vine spre vânzare!

Nobileo va aduce în atenție un apartament cu 2 camere situat într-un imobil rezidențial din zona Pipera – DRPCIV. Amplasat într-o zona cu acces facil la numeroase mijloace de transport, dar și centre comerciale, acest apartament este ideal pentru un cuplu sau chiar pentru o familie cu copii. Imobilul a fost finalizat anul acesta și este structurat S+ P+7, proprietatea recomandată aflându-se la etajul 3 și este disponibil imediat pentru a vă muta.

Apartamentul este decomandat, are o suprafață utilă de 58 mp și este compartimentat eficient astfel:

  •  zona de zi este alcătuită din living spațios cu bucătăria deschisă, dinning și hol.
  •  zona de noapte este compusă din dormitor matrimonial, baie proprie cu cadă, terasă

Ceea ce ar mai putea fi menționat despre acest apartament este faptul că oferă foarte multă lumină și se închiriază mobilat și echipat complet cu tot ceea ce înseamnă lucrurile de are  nevoie o familie, adică cu electrocasnice încorporate (mașina de spălat vase, plită, cuptor, hotă, frigider, mașină de spălat rufe).

Pentru mașina dumneavoastră, există un loc în parcarea subterană, inclus în prețul de prezentare. Ei bine, acest lucru înseamnă că nu va mai fi nevoie să căutați un loc de parcare minute în șir atunci când vă întoarceți după-amiaza de la serviciu. Este important să existe un loc în care să vă lăsați mașina în perfectă siguranță, așa că, acest apartament este ceea ce aveți nevoie, mai ales pentru că vă oferă și acest loc de parcare.

Datorită amplăsarii în bloc rezidențial cu pază permanentă, aproape de școli, grădinițe, centre comerciale, prețul de vânzare al apartamentului este unul dintre cele mai bune în zona. Prin urmare, merită din plin să profitați de această ofertă și să luați în considerare achiziționarea sa.

În plus, dacă doriți să vizualizați mai multe oferte de apartamente de vânzare în zona Aviației, pe www.nobileo.ro, aveți posibilitatea de a consulta mai multe anunțuri care vă oferă informații și sugestii de cumpărare similare.

Nobileo vă este aproape în cele mai importante momente, inclusiv atunci când nu vă puteți decide, oferindu-vă consultanța de care aveți nevoie. De asemenea, suntem alături de dumneavoastră până la ultima semnătură pe care trebuie să o dați.