Cu totii avem un telefon mobil in ziua de azi si oricand se poate intampla sa fim neatenti, iar in urma unui simplu accident smartphone-ul sa se aleaga cu display-ul zgaraiat sau crapat. Bineinteles, nu exista decat o singura solutie in acest sens, inlocuirea sa, insa, pana acum cei mai multi dintre noi amanam aceasta etapa cat mai mult cu putinta, totul din cauza costurilor ridicate. Totusi, astazi totul este mult mai accesibil la Prestige GSM, aici preturile fiind accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care nu mai ai de ce sa astepti.

Pentru cele mai populare telefoane

Acestia iti aduc serviciul de schimbare display pentru cele mai populare telefoane, dar si pentru unele mai vechi, motiv pentru care toti cei care au nevoie pot apela aici. De exemplu, chiar daca a aparut in urma cu mai bine de 4 ani, iPhone 6s ramane in continuare un telefon popular si fiabil. Totusi, ce este de facut daca in acesti ani ajungi cu un ecran zgaraiat sau crapat? Cu siguranta, nu vrei sa mergi la un service Apple unde sa fii nevoit sa platesti cateva sute de lei pentru inlocuirea acestuia. In schimb, Prestige GSM este locul ideal pentru schimbare display iPhone 6s.

Nu costa mult

In primul rand, aici vei avea posibilitatea de a plati 400 de lei pentru inlocuirea displayului cu unul original, dar exista si o varianta mai low cost: 250 de lei pentru un ecran de cea mai buna calitate, care iti va aduce ele mai bune conditii, motiv pentru care la Prestige GSM vor putea fi multumiti toate tipurile de clienti.

Simplu si rapid

In al doilea rand totul este simplu si rapid pentru ca aici ai parte de un sistem bine organizat si pus la punct. Cu alte cuvinte, iti faci programare online, ceea ce nu dureaza mai mult de cateva minute, urmand ca mai apoi sa te prezinti atunci cand trebuie la Prestige GSM urmand ca in mai putin de 20 de minute ecranul telefonului tau sa fie inlocuit: scurt si la obiect.

Telefonul este ca nou

Asadar, este foarte simplu sa te bucuri de un telefon ca nou, care sa fie perfect functional si care sa nu te mai deranjeze din punct de vedere estetic, iar la Prestige GSM ai parte de cele mai bune conditii pentru schimbare display iPhone 6s, dar si multe alte telefoane.

Experienta bogata

Experienta este foarte bogata, motiv pentru care nu exista vreo situatie care sa fie prea complicata pentru cei de aici, astfel ca intotdeauna ai garantia ca ai luat cea mai inspirata decizie si ai apelat la cine trebuie, pe cand raportul calitate – pret este mai mult decat ideal in toate conditiile.