Putem ajunge oricare dintre noi la finalul unei luni sa constatam ca salariul sau pensia nu ne ajung pentru cheltuielile neprevazute.

Indiferent care este motivul tau, fie sa mergi intr-o vacanta mult asteptata, fie sa platesti taxe scolare sau sa-ti cumperi telefonul mult dorit, Telecredit vine in sprijinul tau cu un credit de nevoi personale cu ajutorul caruia sa-ti rezolvi problemele financiare.

Poti opta pentru un credit la Telecredit si citeste mai multe detalii aici. Creditul de nevoi personale de la IFN il poti face cu o valoare maxima de 2000 de lei cu termen de pana la 30 de zile si ai la dispozitie un sistem bine pus la punct de Telecredit, un calculator, cu ajutorul caruia poti afla de la inceput care este dobanda de achitat si data scadenta a creditului.Toate aceste detalii variaza in functie de valoarea imprumutului si de perioada de rambursare.

Ca sa poti obtine creditul, Telecredit vine in sprijinul clientilor sai, cu o politica ce propune conditii de acordare mult mai avantajoase fata de bancile obisnuite.

Un alt beneficiu al colaborarii cu Telecredit este faptul ca institutia nu colaboreaza cu brokeri sau intermediari, fiind creditor direct.Procesul de acordare a creditului consta in cateva etape simple, solicitarea imprumutului, procesarea imediata a cererii, iar in cel mai scurt timp posibil vei primii direct in contul tau.

Pentru acest IFN nu are importanta varsta, daca esti salariat sau pensionar, pentru ca aici te vei putea bucura de credite de nevoie personale cu sume cuprinse intre 100 si 2000 de lei pe care le vei putea achita usor in cel mult 30 de zile.Nu sunt percepute taxe sau comisioane ascunse, taxe de acordare credit sau de administrare credit, si nu in ultimul rand, poti sa apelezi la un credit nebancar pentru nevoi personale chiar si atunci cand ai alte credite.

Pe de alta parte nu este necesar sa faci drumuri pana la banca sau alte institutii pentru un credit de nevoi personale rapid.

Pentru un credit de nevoi personale de 2000 de lei este necesar doar sa-ti faci un cont de utilizator la Telecredit, sa notezi datele tale, starea civila si contul personal pentru virarea sumei alese, alaturi de documentele care ti se solicita.Ulterior, cererea este analizata si vei primi un e-mail si un SMS imediat dupa aprobarea creditului.

In cazul in care te vei afla in situatia in care nu vei putea achita creditul contractat la data scadenta exista posibilitatea refinantarii in aceleasi conditii avantajoase.

Asadar, creditul de nevoie personale de la Telecredit este tot ce ai nevoie pentru a iesi din impasul financiar.