Nu găsești modele de cauciucuri care să fie pe placul tău și potrivite pentru mașina ta? La Anvelocors vei regăsi cu siguranță un set care să fie chiar ceea ce îți trebuie. Vei putea beneficia de o multitudine de opțiuni din care poți alege, de dimensiuni diverse, pentru sezoane diferite, precum cele de vară sau de iarnă, respectiv all season, dar și de la diverși producători renumiți din această industrie. La noi vei găsi cu siguranță ceea ce căutai dacă accesezi gama noastră de produse, întrucât poți plasa comanda foarte rapid de la doar câteva click-uri distanță. De asemenea, oferim consultanță fără a plăti nimic în plus, calitate superioară pentru toate produsele, prețuri mici, dar și garanție de 24 de luni. Nu mai pierde timpul și vizitează site-ul nostru rapid.

Nenumărate opțiuni

În cadrul magazinului nostru vei putea profita de o gamă variată de modele de cauciucuri, întrucât îți putem aduce în vedere modele precum anvelopele Michelin, Goodyear, Hankook, Firestone, Pirelli. Acestea nu sunt singurele modele pe care le vei regăsi, ci poți opta și pentru selectarea unui model conform cu dimensiunile dorite, cum ar fi 235/45 R17, 175/65 R14, 225/45 R17, 205/55 R16 și nu numai. Însă, dacă dorești să ai în vedere alt criteriu, precum cel al sezonului, trebuie să știi că avem modele atât pentru vară, cât și pentru iarnă sau cele care se pot folosi în ambele cazuri, astfel că nu mai este necesar să le schimbi. De asemenea, oferim garanție pentru 24 de luni la toată gama de produse.

Nu plătești mult

La Anvelocors vei avea parte de cele mai bune prețuri pe care le poți regăsi, dar și de calitate maximă, astfel încât dacă nu ai un buget foarte mare pentru a beneficia de un set nou de cauciucuri, în magazinul nostru vei regăsi ceva în care să te încadrezi, cu siguranță. Astfel că vei profita de prețuri bune și de produse calitative. Totodată, oferim posibilitatea de plată în rate, fără dobândă, în situația în care ai nevoie de un set nou, dar nu dispui de toți banii necesari în acest moment. De asemenea, avem și reduceri semnificative la diverse modele, astfel că la Anvelocors vei avea parte doar de avantaje.

Calitate foarte bună

Calitatea superioară a produselor, durabilitatea și rezistența sunt doar câteva dintre avantajele de care poți profita atunci când comanzi de la noi. În acest sens, dorim să oferim clienților noștri doar standarde de calitate înalte, dar și un raport calitate-preț excelent.

De la câteva click-uri distanță

Nu trebuie să te mai deplasezi către magazine fizice și să pierzi timp prețios, ci de la doar câteva click-uri distanță comanzi tot ceea ce ai nevoie. Economisește timp și plasează comanda online.