Liftingul brazilian al feselor sau operația BBL este o modalitate foarte eficientă de a oferi forme mai senzuale și de a crește volumul feselor, în timp ce tot acest proces întinerește silueta. Femeile care au slăbit mult și simt că fundul lor și-a pierdut forma, precum și cele care au fost întotdeauna nemulțumite de felul în care arată fundul lor pot lua în considerare o operație BBL pentru a remedia acest lucru.

Deși ideea de a suferi o intervenție chirurgicală și perioada de recuperare asociată pot fi o sursă de îndoială pentru unii, operația BBL este o procedură mai puțin invazivă decât majoritatea operațiilor estetice. Iată câteva aspecte post-operative, care le vor oferi celor care se gândesc la operație o idee mai bună la ce să se aștepte.

„Umflarea” postoperatorie este perfect normală, așa că nu vă alarmați dacă fesele dumneavoastră par prea mari sau ușor asimetrice. Sfaturile pe care le veți primi după operație vă vor indica ce anume trebuie să faceți pentru a minimiza această umflare. Mai mult, pentru fiecare transfer de grăsime, 30 până la 40% din grăsimea adăugată într-o zonă este reabsorbită, motiv pentru care specialiștii pun mai multă grăsime decât volumul de creștere necesar.

După aproximativ șase săptămâni de la operația BBL, pacienții știu ce efect a avut. În această etapă, dacă pacienții mențin o greutate relativ stabilă, resorbția grăsimii încetează și lichidul pus se comportă ca țesutul adipos deja prezent în zonă.

Pacienții răspund diferit la intervenții chirurgicale, așa că nu există cu adevărat o convalescență tipică. Instrucțiunile postoperatorii sunt în general similare pentru pacienții cu lipofilling fesier, dar se bazează pe caracteristicile unice ale fiecărui pacient, observate în timpul examinării preoperatorii și controalelor postoperatorii pe care fiecare specialist le face.

Pentru a obține rezultate optime, este important să se urmeze instrucțiunile și sfaturile medicilor noștri, care deseori specifică să se evite somnul pe spate câteva săptămâni și să se folosească o pernă pentru a se așeza pe coapse decât pe fese. În funcție de complexitatea intervenției și a activității profesionale, este posibil ca pacientul să se reîntoarcă la muncă după doar câteva zile de odihnă, în caz contrar poate dura până la două săptămâni pentru a reveni după operația BBL.

Prin urmare, dacă doriți să vă faceți o operație de mărire a feselor, de definire a acestora, vă sfătuim să alegeți operația BBL prin care puteți să obțineți forma corpului la care visați. În altă ordine de idei, medicii noștri vor face tot ceea ce le stă în putință pentru ca toate dorințele dumneavoastră să fie respectate, iar la final să priviți totul cu multă bucurie și entuziasm, spunându-vă că ați reușit și v-ați atins un obiectiv major.