Adevaratii eroi sunt cei care sunt dispusi sa isi riste viata pentru a-i ajuta pe altii, iar acestia trebuie rasplatiti pentru meritele lor. Aici putem aminti si de pompieri care isi reprezinta functia si meseria prin uniforma pe care o poarta, dar tinuta nu este completa fara gradele brodate. Astfel, aici ai nimerit in locul potrivit pentru ca se gasesc grade brodate pompieri, printre altele, pentru toate functiile, asa ca poti sa alegi solutia de care aveai nevoie.

Calitatea este superioara

In primul rand, aici ai garantia ca atunci cand alegi grade brodate pompieri acestea sunt de cea mai buna calitate intrucat la procesul de confectionare se folosesc doar materiale optime. De exemplu, conturul este brodat cu un fir de poliester, care aduce un plus de protectie, pe cand structura este confectionata dintr-o combinatie de 65% bumbac si 35% poliester. In plus, dimensiunile sunt standard, asa ca acestea se potrivesc in toate conditiile.

Sistemul de prindere preferat

Nu trebuie omis nici faptul ca exista mai multe sisteme de prindere din care poti sa alegi, cel mai popular fiind cel cu scai. Nu lipseste nici cel cu velcro, iar cel arici pare ca se bucura tot mai mult de aprecierea clientilor, fiind foarte eficient. Totusi, daca nu este nevoie de emblemele sa fie inlaturate ocazional, este mai simplu ca acestea sa fie cusute direct.

Pentru orice functie

Optiunile sunt foarte variate, iar aici gasesti brodate brodate pentru toate functiile pompierilor. Putem aminti de petlite si eghileti, de grade pentru plutonieri, sergenti, pentru maistri militari, maiori si nu numai, asa ca este imposibil sa nu gasesti exact ceea ce ai nevoie.

Vezi online aici

In plus, un mare avantaj este acela ca produsele pot fi descoperite online, asa ca nu mai trebuie sa pierzi timpul prin magazinele obisnuite, pe cand la Grade Militare pot fi de ajuns chiar si numai cateva minute in acest sens. Site-ul e bine organizat si usor de parcurs, asa ca ajungi imediat direct la produsele care te intereseaza.

Preturile sunt bune

Si preturile sunt foarte bune aici, ceea ce presupune ca nu este nevoie sa se aloce bugete generoase. Cu alte cuvinte, pentru gradele maistrilor vei plati 35 de lei, pentru un semn de arma metalic pretul este de 5 lei, pentru petlite pompieri pretul e de 10 lei, iar lista poate sa continue cu o multime de produse.

Descopera ofertele

Nu trebuie omis nici faptul ca aici te asteapta mai multe oferte, iar de fiecare data cand vei cumpara 20 de perechi, vei primi inca una gratuit. Mai mult, daca valoarea produselor pe care le alegi depaseste pragul de 100 de lei beneficiezi si de livrare gratuita prin curier in toata tara.