Pentru a functiona la capacitate maxima orice sistem prezent intr-o locuinta trebuie sa fie curatat periodic in asa fel incat sa se elimine riscul unor depuneri semnificative. Odata ce acestea reusesc sa se formeze la un nivel mare, devine foarte greu sa fie eliminate, putand afecta calitatea echipamentelor vizate. Asadar, pentru ca aceste situatii sa nu apara, ai nevoie de solutii pe care sa le poti utiliza constant ca masura de preventie. Cel mai eficient in acest sens este degresantul profesional care dispune de o mare putere de actiune. La Unilift Serv vei gasi mai multe variante adaptate in functie de scopul in care urmeaza sa fie utilizat.

In ce scopuri poate fi utilizat degresantul?

Acest produs a fost catalogat de specialisti ca fiind o solutie universala datorita multitudinii de cazuri in care poate fi folosit cu succes.

Desfundarea tevilor

Grasimea este considerata principalul inamic al sistemelor de canalizare. In contact cu apa rece se solidifica si poate cauza blocaje foarte greu de indepartat. De aceea este foarte important sa eviti pe cat posibil aruncarea prin gaurile de scurgere a uleiului sau a altor elemente cu continut crescut de lipide. Daca totusi te confrunti cu un blocaj, utilizeaza un  degresant cu o concentratie mare care are puterea de a topi grasimea si a lasa apa sa circule normal.

Pe deasupra, la anumite perioade de timp este recomandat sa realizezi o curatare in profunzime a tevilor, chiar daca nu observi neaparat efectele unei depuneri. Acest lucru te ajuta sa mentii un sistem perfect functional, fara risc de avarie.

Curatarea sistemelor de ventilatie

In acest caz, hotele au cel mai mult de suferit din cauza grasimii acumulate. Dat fiind faptul ca se folosesc in permanenta in medii umede si predispuse la astfel de depuneri, un degresant special conceput este indispensabil. Daca acestea nu sunt curatate frecvent, risti ca tunelurile de aerisire sa se infunde si sa fie afectat intreg sistemul. Trebuie sa te asigura ca degresezi atat elementele de la suprafata, cat si tubulaturile de la interior, in asa fel incat aerul sa poata circula normal iar hota sa functioneze eficient pentru cat mai mult timp.

De ce sa optezi pentru variantele de la Unilift?

In primul rand, o astfel de solutie te poate salva de la investitii costisitoare. Daca asiguri mentenanta sistemelor folosind substante adecvate, atunci nu te vei mai lovi de avarii serioase care vor necesita interventia unui specialist.

In plus, pretul pentru un recipient de degresant se stabileste in functie de calitatea solicitata, de concentratie, cat si de tipul de interventie pentru care este necesar. In acest mod se stabilesc niste costuri cat mai accesibile, care sa fie justificate in intregime de calitatea produsului cumparat.