Dacă vrei să testezi și tu vapatul însă nu vrei să optezi pentru un kit complet greu de utilizat, dispozitivele de unică folosință s-ar putea să fie perfecte pentru tine. Principiul de funcționare este același ca al unui dispozitiv clasic, la fel și experiența pe care ți-o oferă. Diferențele se remarcă din punct de vedere financiar și al facilității de utilizare, fiind o opțiune perfectă pentru începători și nu numai. Cumpără tigari de unica folosinta de la Voore.ro și bucură-te de calitate excelentă la prețuri foarte avantajoase!

Cum funcționează țigările de unică folosință?

Sistemul pe baza căruia țigările electronice de unică folosință produc abur este similar celui pe care îl utilizează și dispozitivele convenționale. O rezistență acționată de baterie încălzește lichidul din cartuș care este transformat astfel în abur. Ulterior acesta este transportat către muștiuc, element de legătură între dispozitiv și utilizator care, în funcție de model, controlează cantitatea de abur eliminată.

Ce motive ai să alegi țigări vape de unică folosință?

Nu mai este un secret faptul că dispozitivele electronice sunt mai puțin dăunătoare pentru sănătate decât țigările clasice. Arderea a fost înlocuită cu încălzirea de lichid, iar formula este una mult mai sigură.

Dincolo de acest aspect, variantele de unică folosință dețin și avantajul prețului. Un singur produs care costă cel mult 40 de lei poate produce până la 600 de puff-uri – echivalentul a 2-3 pachete de țigări. Asta înseamnă că te poți bucura în continuare de viciul tău și să faci economii în același timp.

În comparație cu varianta clasică, țigara electronică de unică folosință este mult mai ușor de folosit. Nu trebuie să o încarci cu lichid sau să ai grijă să îi schimbi componentele. Doar o scoți din ambalaj și e gata de utilizare chiar și pentru câteva zile la rând.

Design-ul modern și minimalist transformă acest dispozitiv într-un accesoriu inedit, lucru benefic pentru imaginea ta. Mai mult decât atât, le poți utiliza fără probleme oricând și oriunde te-ai afla. Aburul se dispersează rapid, iar aroma degajată este una plăcută, ceea ce înseamnă că nu îi va deranja pe cei din jur.

Și varietatea de arome inedite pe care le ai la dispoziție este un aspect deloc de neglijat. Te vei putea bucura de o nouă experiență senzorială cu fiecare achiziție. E-lichidul dispune în continuare de o gamă diversă de opțiuni, însă dispozitivele electronice plusează la acest aspect și îți propun opțiuni la care poate că nu te-ai fi gândit, precum aromele unor fructe rare, bomboane, caramele sau alte deserturi foarte apreciate.

Tigari unica folosinta elf bar

De unde poți achiziționa țigări de unică folosință la super-preturi?

La Voore te așteaptă o gamă foarte variată de țigări electronice de unică folosință dintre care să alegi în funcție de propriile preferințe. E-țigările de unică folosință se împart în mai multe categorii, precum Puff Bar, Elf Bar sau Oops Bar. Acestea se diferențiază prin design, gama de arome pe care le propun, dar și prin numărul de puff-uri asigurate.

Ofertele de preț sunt avantajoase pentru orice categorie de buget în așa fel încât oricine să se poată bucura de calitatea înaltă și performanța dispozitivelor Voore. Cumperi simplu și rapid atât de pe site, cât și din magazinele fizice deschise în toată țara. Totul este stabilit în așa fel încât să ai parte de o experiență ideală de fiecare dată când achiziționezi un nou dispozitiv de la noi. Suntem cel mai mare distribuitor de dispozitive electronice pentru vapat din România și vrem ca acest lucru să se simtă în fiecare moment al interacțiunii dintre noi.

Alege Voore și descoperă beneficiile vapatului la adevărata valoare prin intermediul unor dispozitive moderne potrivite oricărui utilizator!