Daca iti doresti o masina in care sa ai incredere, dar care nu necesita o investitie mare atunci masinile romanesti sunt raspunsul potrivit pentru tine. Haide in showroomul cu masini Dacia al grupului Auto Cobalcescu si vei fi primit de o echipa plina de profesionisti, gata sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie. In plus, alegand o masina Dacia vei putea fi mandru de tine ca ai ajutat economia locala, in special producatorul Roman.

Masinile Dacia au facut progrese mari in ultimii 10 ani, fiind aduse la bordul lor imbunatatiri substantiale atat in ceea ce priveste softul, cat si designul interior, dar si confortul de care ai parte cand calatoresti intr-un astfel de autovehicul. Asadar, experienta pe care o ai conducand o Dacia, dar si ca pasager este una mult mai placuta.

Si din punct de vedere tehnic masinile romanesti se bucura de tehnologii de ultima generatie care sunt menite sa imbunatateasca atat siguranta la bord, cat si fiabilitatea masinii in general. Motoarele sunt mult mai eficiente, astfel incat consumul de combustibil sa fie diminuat de la o masina la alta si emisiile sa fie la un nivel minim pentru a polua mediul inconjurator cat mai putin.

Din punct de vedere al investitiei, masinile noi Dacia sunt cele ma ieftine de pe piata pornind de la un pret de 8000 de euro in cazul unui Logan. Iar dupa achizitie se dovedesc a fi cea mai buna afacere intrucat, statistic vorbind, acestea se defecteaza foarte rar, iar cand o fac atat manopera cat si costul pieselor necesare reparatiei au un cost foarte redus. Din acest motiv, masinile Dacia sunt cele mai economice dintre toate pe care ai putea sa le alegi.

Oricum, in primii ani nu ai pentru ce sa iti faci griji si poti uita de alte cheltuieli, altele decat cele cu privinta la asigurare si impozit, datorita garantiei de care este insotita fiecare masina noua. Prin urmare, 3-4 ani de zile te bucuri de o gama de servicii gratuite de care poti beneficia chiar in serviceul grupului Auto Cobalcescu. Mecanicii de aici sunt cu adevarat profesionisti datorita experientei mari pe care au acumulat-o in timp lucrand pe masini Dacia si alte branduri vandute de catre acest dealer. In consecinta, nu te vei lipsi prea mult de masina intrucat vor sti mereu sa o repare intr-un timp cat mai scurt posibil.

Asadar, haide si tu in showroomul cu masini Dacia al Auto Cobalcescu pentru a te bucura de consultanta pe tot parcursul procesului de achizitie. Trebuie sa stii ca aici poti afla mai multe informatii cu privire la solutiile de finantare in cazul in care ai nevoie. Membrii echipei vor fi mai mult decat incantati sa iti ofere mai multe detalii.