In ziua de azi tot mai multi tineri cauta sa isi dezvolte propriile afaceri, preferand sa devina antreprenori in locul unui job obisnuit cu program fix. Unii isi doresc mai multa diversitate, sa isi puna creativitatea la incercare si incearca sa atinga domenii care nu au fost inca dezvoltate si care au potential. In schimb, intotdeauna partea financiara reprezinta un impediment intrucat atragerea de fonduri nu este o sarcina deloc simpla, insa Omnicredit aduce solutia.

Dezvolta orice afacere

Poate ai identificat un domeniu sau o nisa despre care crezi ca nu a fost inca exploatata si iti vine o idee buna pe care iti doresti sa o pui in practica. Bineinteles, este nevoie de un buget considerabil in toate contextele, iar obtinerea finantarii necesare pentru dezvoltarea propriei afaceri nu este simpla in cele mai multe dintre cazuri. In schimb, situatia sta diferit la Omnicredit unde te asteapta conditii avantajoase pe care merita sa le descoperi.

Primeste imediat suma de care ai nevoie

In primul rand, intregul proces se desfasoara cu usurinta si este foarte rapid, astfel ca in decurs de numai cateva ore poti obtine suma de care ai nevoie. Iti faci cont in 30 de secunde, plasezi cererea pentru finantare care va fi analizata intr-o ora si in urmatoarele 8 ore de la aprobarea cererii vei intra in posesia banilor.

Totul se rezolva online

In al doilea rand, Omnicredit este o platforma unica pe piata din Romania, care isi desfasoara activitatea exclusiv online. Pe aceasta cale ne putem concentra asupra detaliilor care conteaza cu adevarat si a nevoilor clientilor, asa ca niciodata nu a fost mai simplu sa dezvolti o afacere si sa ai parte de cele mai grozave conditii in acest sens.

Foloseste calculatorul disponibil

Platforma este bine pusa la punct, iar informatiile de care ai nevoie se afla la numai cateva click-uri distanta. De exemplu, oricand se pot folosi cele doua calculatoare disponibile online, incepand de la cel factoring, unde alegi valoarea facturilor tale si data scadenta, asa ca afli imediat suma pe care o vei primi. In cazul calculatorului microcredit pentru persoane juridice situatia sta similar pentru ca vei alege o suma pe care iti doresti sa o imprumuti, alaturi de durata imprumutului si afli cat va fi rata lunara si cat vei plati in total.

Experienta face diferenta

Echipa Omnicredit este alcatuita din 12 oameni bine pregatiti, cu o bogata experienta in domeniu, care sunt pregatiti sa vina in ajutorul tuturor celor care au nevoie de indrumare din punct de vedere financiar. Acestia opereaza de peste 15 de ani in domeniu, timp in care au colaborat cu sute de microintreprinderi pe care le-au ghidat catre o dezvoltare armonioasa.

Stii de la bun inceput cat ai de platit

In acelasi timp, aici te bucuri de faptul ca situatia este transparenta, motiv pentru care stii de la bun inceput care sunt costurile totale implicate de fiecare serviciu in parte. Cu alte cuvinte, nu te trezesti pe parcurs cu surprize neplacute cand afli ca trebuie sa platesti suplimentar pentru diferite taxe sau comisioane de existenta caruia nu ai fost informat.

Te asteapta cele mai bune conditii

Cu siguranta, la Omnicredit te asteapta cele mai bune conditii, fiind locul ideal catre care sa se orienteze toti cei care sunt in cautarea unei solutii de finantare simple si sigure, fara a avea de-a face cu birocratia. Ai acces la analisti financiari si consultanti care te pot ajuta la dezvoltarea afacerii, indiferent de domeniul in care iti desfasori activitatea. Astfel, finantarea prin Omnicredit este exact ceea ce poate avea nevoie afacerea ta pentru a creste.