Trecerea de la fumatul de tigari normale la vaparea de tigari electronice poate fi destul de dificila. Dificultatea nu consta in a lasa tigara din mana si a lua un dispozitiv modern, ci in gasirea unei metode de a avea cel putin o perioada aceeasi senzatie, pentru ca asta conteaza pana la urma. Tigarile electronice de la brandurile marile sunt adaptate acestei nevoi si vin in mai multe variante, cu lichid cu sau fara nicotina, cu arome, cu o forma si o prezentare asemanatoare cu cea a unei tigari obisnuite. Pentru cei care nu sunt obisnuiti sau nu au mai folosit tigari electronice, firmele care le comercializeaza, de exemplu voore, magazine tigari electronice si accesorii, ofera kituri pentru incepatori cu tot ce ai nevoie ca sa te apuci de vapat si sa te bucuri de avantajele oferite. Cu dimensiuni reduse si greutati scazute, pana in 100 g, tigarile electronice si kiturile pentru incepatori oferite si de voore, magazine tigari electronice si accesorii iti vor fi la indemana mereu, cand simti nevoia sa vapezi si sa inlocuiesti fumatul clasic, foarte nociv de altfel.

Ca sa intelegi mai bine despre ce e vorba in cazul acestor kituri pentru incepatori te poti uita in oferta Voore. In fiecare kit pentru incepatori din aliaj cu zinc, din otel, silicon, alte materiale rezistente si usoare vei avea un cartus cu o capacitate mare, alimentarea lui se realizeaza prin partile laterale, la baza cartusului fiind pozitionate orificii de aerisire. In functie de modelul ales putem avea cartus cu capsule, acumulatorii au capacitati suficiente pentru a oferi un vapat de calitate oriunde pentru perioade lungi de timp. Nivelul acumulatorilor e usor de urmarit prin intermediul unui indicator led, dispozitivele de vapat din chit au si functii de protectie, dar si port micro USB, incarcare USB. Pachetele complete contin si snur, cablu usb, manuale de utilizare detaliate.

Atomizoarele sunt din otel inoxidabil, au capacitati mari, alimentarile cu lichid se realizeaza prin partea superioara, in partea inferioara exista reglaj de aer, in functie de model avem si mod de functionare Bypass sau rezistenta crescuta la apa, praf si socuri.

La capitolul accesorii Voore are in oferta curenta adaptoare, extensii, tuburi, borsete, carcase, acumulatori, huse, incarcatoare, mustiucuri, purificatoare de aer, recipietente, truse sau tub sticla, instrumente diverse. Toate au preturi bune, se asigura consultanta tehnica si service, produsele au garantie, sunt mereu pe stoc, livrarile sunt rapide in toata tara, fiecare produs e original si vine de la cei mai buni producatori.

Fiecare produs are descrieri detaliate, manuale de utilizare usor de inteles si toate datele tehnice prezentate sumar in paginile de produs. Magazinul Voore are in permanenta oferte bune la kituri pentru incepatori, produsele sunt originale, sigure si simplu de folosit indiferent de categoria de varsta a clientilor care le achizitioneaza online.