Ai incercat pana acum foarte multe diete in urma carora ai slabit, dar in scurt timp ai recapatat kilogramele inapoi. Acesta este una dintre problemele cu care se confrunta multi dintre noi. In sprijinul acestor pacienti exista varianta adoptarii unui program coaching astfel incat sa reusesti sa-ti schimbi stilul de viata si sa iti indeplinesti obiectivele mult dorite. Prin recapatarea a noi obiceiuri, automat stilul de viata se schimba si toate se vor imbunatati in viata ta.

Coachingul este un instrument care ne ajuta la planificarea si gestionarea schimbarilor din viata personala. In cazul nostru, coachingul se refara la adoptarea unui stil de viata sanatos. Coach-ul este cea care ne va ajuta sa vedem situatia cu care ne confruntam dintr-o perspectiva care sa impuna imbunatatirea ei. De aceea, cu ajutorul specialistului in nutritie, Raluca Mihaela, in cadrul programului de coaching se vor discuta toate aspectele care tin de sanatatea ta, incepand de la nutritie, activitate fizica, somn, stres, momente de bucurie si fericire. Pentru a avea rezultatele mult dorite vei avea suportul specialistului pe tot parcursul programului si impreuna ne vom da seama care sunt domeniile care necesita o schimbare, alocand cea mai mare atentie asupra celor mai importante. Impreuna vom stabili un numar de obiective realizabile.

Pentru ca toate lucrurile sa se desfasoare asa cum ne dorim, am structurat programul in cateva etape si anume, principii de alimentatie sanatoasa si echilibrata, planificare mese si lista de cumparaturi, indrumare in citirea etichetelor alimentelor, tipuri de miscare si modalitati de constientizare si schimbare.

Cand spunem principii alimentare, asta se traduce prin includerea in dieta a unor alimente sanatoase, vom stabili impreuna cum putem combina aceste alimente si cum le putem include in alimentatia ta zilnica. Pentru ca suportul este foarte important, vei avea sustinere prin sesiuni de coaching saptamanale, toate fiind adaptate nevoilor tale.

Printre beneficiile acestui program de coaching sustinut de Raluca Mihaela vei obtine schimbarea obiceiurilor pe termen lung astfel incat, acestea sa fie sanatoase si sa poti fi sanatos, vei reusi sa atingi obiectivele stabilite pentru ca impreuna se va stabili un plan ce va fi monitorizat si astfel se vor gasi solutii acolo unde vor aparea blocaje, astfel incat sa nu existe nimic care sa-ti impiedice realizarea obiectivelor, vei reusi sa-ti sporeasca increderea in fortele proprii, si nu in ultimul rand, vei avea sprijin pe tot parcursul programului astfel incat sa poti depasi momentele dificile si sa-ti mentii motivatia si sa ai un stil de viata sanatos.