Cu ajutorul evolutiei tehnologice sunt simplificate o multime de activitati, iar cei pasionati de filmele cu spioni au acces la diferite dispozitive ideale in acest sens si care sunt accesibile pentru toate buzunarele in ziua de azi. Citeste mai multe aici despre produsele disponibile la iUni, pentru ca un spy camera se dovedeste a fi util in mai multe contexte.

Sub mai multe forme

In primul rand, aceste gadgeturi se gasesc sub mai multe forme, care mai de care mai creative si care, bineinteles, nu vor da de banuit celor din jur. Printre exemple merita amintite pixurile, mouse-urile, ceasurile de mana, de perete sau de birou, stick-uri USB, ochelari de soare, cuiere, sticle de apa, cravate, curele si nu numai. Cu alte cuvinte, este foarte usor sa se ascunda o camera de dimensiuni minime in orice obiect obisnuit din viata de zi cu zi.

Diferite performante

Bineinteles, performantele asigurate variaza de la un dispozitiv la altul, insa acestea, de regula, aduc aceleasi functii esentiale, de inregistrare audio – video si eventual posibilitatea de a face fotografii, iar cu cat este claritatea mai mare, cu atat mai bine, intrucat va fi mai simplu sa se distinga toate detaliile capturate.

Usor de folosit

Dispozitivele sunt foarte usor de folosit insa citeste mai multe in manualul de utilizare pentru a nu avea probleme in acest sens si pentru a descoperi toate functiile aduse. Totusi, de obicei, este vorba de unul sau cel mult doua butoane care efectueaza toate functiile, astfel ca totul e foarte simplu.

Testeaza produsul

Daca esti interesat de un spy camera si nu stiu ce sa alegi, poti sa mergi in showroom-ul iUni din Bucuresti unde vei avea ocazia de a le testa pe toate si vei fi consiliat, astfel ca e mult mai usor sa iei cea mai buna decizie.