Fie ca iti place sa gatesti, fie ca nu, din bucataria ta nu trebuie sa lipseasca o multime de produse care sa te ajute sa dai viata unor preparate de vis. In primul rand, ai nevoie de ulei de masline italian, care sa fie produs in Italia si vei constata ca mancarea pe care o gatesti are un cu totul alt gust. Nu gasesti la tot pasul, insa poti sa te bazezi pe Market Saponella, un magazin online care chiar are de toate.

Eu intotdeauna am fost sceptic in a comanda de pe diferite site-uri pe care nu le cunosc, insa am auzit de acesta de la cativa apropiati care locuiesc in Italia si care cand vin in Romania si nu pot sa transporte produsele italiene pe avion, le comanda de la magazine de specialitate. Ei mi-au confirmat ca sunt aceleasi produse importate, asa ca nu sunt produse de aceleasi branduri dar pentru piata din Europa de Est pentru ca stim cu totii ca nu este aceeasi calitate.

 Il Casolare Grezzo Naturale – ulei extra vergine de masline 1L

Asadar, pot spune ca am comandat fara probleme si nu am fost deloc dezamagit. Am inceput cu ulei de masline italian care nu avea cum sa lipseasca din casa mea, dar am trecut si la multe altele. Vreau ca treptat sa tot incerc fel si fel de produse. Nu imi placea neaparat sa experimentez pana acum, insa daca nu dau gres chiar a inceput sa imi placa sa testez periodic cele mai bune produse din Italia.

Produsele sunt livrate in conditii optime, in ambalaje de calitate, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji cu privire la sticlele care se pot sparge. Intregul proces este unul foarte comod si placut, asa ca s-ar putea sa iti convina ca de acum inainte sa comanzi direct online si sa eviti sa te mai pierzi prin magazine. Aceasta este o modalitate foarte buna prin care ajungi sa faci mari economii de timp, asa chiar nu ai nici cel mai mic motiv pentru care sa te complici cu magazinele fizice.

Probabil ca te gandesti ca preturile la uleiul de masline italian sunt mult mai mari, dar in realitate acestea sunt chiar accesibile pentru toate buzunarele. Cei de la Market Saponella am vazut ca au foarte multe oferte si promotii, asa ca daca le descoperi chiar vei plati mult mai putin decat te-ai fi asteptat.

E simplu, comod si rapid sa cumperi online de la ei si asta o pot spune ca am vazut-o pe propria piele. Rareori mai ajung acum prin supermarket in conditiile in care de multe ori ajung sa platesc mai putin cand comand de la ei.