Stim cat de complicata poate fi achizitia unei masini, iar din acest motiv ne-am propus ca la Auto Cobalcescu sa fim cei mai buni. Vrei sa fii la curent cu cele mai avantajoase oferte si cele mai noi modele Dacia, Nissan sau Renault? Nimic mai simplu. Alege sa cumperi o masina noua sau second hand din parcul nostru si te bucuri de cele mai bune conditii. Programul buy back vine in sprijinul tau pentru a-ti oferi cat mai multe solutii si, in plus, la Auto Cobalcescu te asteapta o multime de servicii. Poti sa iti repari masina, sa o intretii asa cum se cuvine, sa faci ITP-ul si nu numai. Cu alte cuvinte, gasesti totul direct in acelasi loc, pentru a-ti fi cat mai simplu posibil.

Cumpara o masina rulata

La Auto Cobalcescu ai posibilitatea de a cumpara masini rulate in cele mai bune conditii si in siguranta deplina. Nu trebuie sa ai dubii cu privire la masina care iti place pentru ca la Auto Cobalcescu toate autoturismele second hand comercializate sunt atent verificate pentru a indeplini cele mai inalte standarde. Elimina riscurile, dubiile, defectele ascunse si alte batai de cap si alege cea mai sigura solutie.

Administrarea flotelor

Pentru business-urile care detin flote auto este foarte dificil sa isi administreze masinile. Acestea trebuie intretinute in mod corespunzator pentru a evita defectiunile, astfel ca este mai simplu sa apelezi la Auto Cobalcescu care iti sare in ajutor. Serviciile sunt de calitate si te scapa de griji si de batai de cap.

Fii la curent cu ofertele

Atunci cand esti in cautarea unei masini, cu siguranta, iti doresti sa te bucuri de cele mai bune preturi. De acum nu mai trebuie sa vanezi ofertele pentru ca stii deja ca pe cele avantajoase le gasesti exclusiv la Auto Cobalcescu. Fii la curent cu tot ce este nou si apoi vino in showroom Auto Cobalcescu pentru a vedea autoturismele care iti plac.

In plus, ai ocazia si de a face test drive cu fiecare dintre acestea, pentru a-ti fi cat mai usor sa iti faci o parere si sa te bucuri pe deplin de sprijinul nostru. Este mai simplu sa iei o decizie inspirata atunci cand ai aproape echipa potrivita! Cand vine vorba de masini nu trebuie sa faci nici cel mai mic compromis, motiv pentru care meriti sa te bucuri de conditiile ideale.

La Auto Cobalcescu te asteapta o echipa cu o bogata experienta in domeniu, pentru care nu exista obstacole ce nu pot fi depasite. Aici se pune pret pe profesionalism si pe oferirea celor mai bune servicii, astfel incat sa fie multumiti pana si cei mai exigenti clienti. Este timpul sa iti cumperi o noua masina!