Data fiind viteza cu care evolueaza lucrurile, o afacere exclusiv offline, pe o piata care dezvolta constant oportunitati online, nu mai reprezinta o cale garantata spre succes. Totodata, nici succesul in online nu este usor de atins, mai ales in cazul companiilor la inceput de drum, fara experienta si fara clienti fideli.

Travel On A Price range - Republican

Avantajele tranzitiei in online

In primul rand, prezenta in online iti creste exponential vizibilitatea, generand clienti noi, pe care printr-o oferta favorabila si o organizare meticuloasa a site-ului, ii poti directiona in vederea achizitionarii serviciilor pe care tu le detii.

Mai mult, ai un grad mai mare de control asupra statisticilor cu privre la ce cauta turistii, ce oferte si destinatii prefera, care este pretul mediu pe care sunt dispusi sa-l plateasca, etc. Aceste informatii le poti dobandi in mod automat si sunt primordiale in vederea imbunatatirii ofertei in raport cu dorintele si necesitatile clientilor.

In plus, poti fi constant la curent cu ce face concurenta. Poti analiza ce functioneaza si ce nu. Astfel, poti realiza strategii care sa puna in practica ceea ce funtioneaza pe piata, dar avand in vedere totodata adaugarea unui factor diferentiator, care sa determine clientul sa te aleaga pe tine in detrimentul oricui altcuiva. 

Nu in ultimul rand, online-ul ofera posibilitatea afisarii ofertelor in timp real, reprezentand un real avantaj, intr-o lume in care fiecare secunda poate fi decisiva. Asa ca, de ce sa nu fie decisiva pentru afacerea ta?

Pentru a putea pune bazele unei afaceri profitabile este nevoie de ajutor suplimentar in crearea si gestionarea optima a site-ului web. In acest sens, Quick Sell reprezinta cea mai buna varianta pentru agentiile mici si medii ce isi doresc sa testeze si aceasta latura a afacerii lor.

Quick Sell, cel mai bun prieten al agentiilor de turism

Quick Sell – un software care sa puna la dispozitie toate necesitatile de care un site nou are nevoie pentru a indruma si a castiga cat mai multi clienti. Ofera alternativa de a se asocia unui site preexistent, adaugandu-i toate particularitatile, ori configurarea unuia nou, in mod gratuit, in maxim 7 zile de la solicitare. Astfel, situl va dispune de oferte si disponibilitati in timp real si actualizate in mod automat, fara efort suplimentar din partea detinatorului.

Cel mai important aspect e reprezentat de faptul ca, odata implementat acest motor de cautare, apare optiunea de a se realiza rezervari online, printr-un procedeu extrem de facil.

Mai mult, acesta vine cu peste 100 de furnizori preintegrati, de care puteti beneficia la maxim in realizarea ofertelor de pe site.

Un aspect la fel de important este si adaptabilitatea site-ului pe orice device, de la laptop, la smartphone, acoperind astfel o arie mult mai larga de potentiali vizitatori.