Exista mai multe solutii prin care un spatiu poate fi adaptat si personalizat, astfel incat sa indeplineasca cerintele clientilor, indiferent daca acestea sunt destinate mediului comercial sau celui rezidential. In schimb, cele mai multe dintre proceduri implica costuri ridicate, dar si mult timp pentru a fi puse in aplicare, motiv pentru care majoritatea persoanelor le evita sau prefera sa le faca cat mai rar cu putinta. Totusi, oricine poate apela la pereti despartitori aici, ce reprezinta o optiune foarte practica si populara si care implica costuri accesibile pentru toata buzunarele.

Usurinta in folosire

Principalul avantaj este acela ca peretii despartitori pot fi dezasamblati si asamblati cu usurinta, astfel incat sa fie pus in evidenta fiecare centimetru de spatiu disponibil. De asemenea, acestia nici nu trebuie vopsiti in mai multe straturi, asa cum necesita peretii obisnuiti, astfel ca se aduc economii considerabile si la acest capitol, insa clientii ajung si sa economiseasca foarte mult timp.

 

pereti-despartitori

Numeroase alte avantaje

Nu trebuie omis nici faptul ca peretii despartitori izoleaza foarte bine din punct de vedere fonic, este ignifug, ceea ce presupune ca nu intretine flacara in cazul unui incendiu, in timp ce greutatea constructiei este foarte mica, de numai 25, 50 kg la fiecare metru patrat. Si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, ceea ce presupune ca se fac economii considerabile, iar clientii au de castigat de pe fiecare parte.

Cu ajutorul acestora este mult mai usor sa fie recompartimentat spatiul disponibil in cladirile de birouri, pentru ca angajatii sa se bucure de mai multa intimitate, insa pe aceasta cale se fructifica si fiecare centimetru disponibil. Totodata, personalizarea reprezinta un alt avantaj, deoarece pot fi puse in aplicare diferite idei, pentru ca peretii sa se prezinte in cele mai grozave conditii si pentru a indeplini preferintele impuse chiar si de cele mai pretentioase persoane.