In ziua de azi oricine isi permite un smartwatch iUni, fiind disponibile o multime de modele, pentru toate nevoile si preferintele, iar preturile sunt foarte prietenoase. Aceste dispozitive sunt utile in nenumarate situatii si au rolul de a ne face viata mult mai usoara, fiind foarte usor de folosit.

Diferite caracteristici

Ceasurile inteligente se conecteaza la telefon prin intermediul Bluetooth-ului, iar toate functiile disponibile sunt accesibile datorita ecranului tactil. Dimensiunile pot sa difere de la un model la altul, insa totul este foarte intuitiv, iar autonomia asigurata de baterie este de circa 3-4 zile, in functie de intensitatea folosirii, in timp ce pentru o incarcare completa sunt suficiente 3 ore.

Util in diferite randuri

Un smartwatch este ideal pentru soferi, intrucat dispune de un microfon si de un speaker, astfel ca orice apel poate fi preluat sau efectuat direct de la incheietura mainii. De asemenea, acestea sunt potrivite si in timpul sedintelor pentru a putea citi rapid, intr-un mod foarte discret, un mesaj sau o notificare.

Pentru sportivi

Si sportivii au acces la diferite functii folositoare prin care isi pot monitoriza activitatea si imbunatati performantele precum cronometru, pedometru, altimetru, barometru, termometru si nu numai, indiferent de sporturile preferate, atletism, fotbal, baschet, tenis, handbal, squash si nu numai.

Unde gasesc?

Oricine poate achizitiona un astfel de dispozitiv din cadrul magazinului cu acelasi nume, preturile fiind accesibile pentru toate buzunarele, insa si gama este foarte variata, pentru toate preferintele. Site-ul e bine organizat, astfel ca este foarte usor sa se plaseze o comanda, iar atunci cand se achizitioneaza produse in valoare de minim 499 de lei, transportul prin curier este gratuit. Totodata, clientii au ocazia de a testa ceasurile in cadrul showroom-ului din Bucuresti, iar pe aceasta cale au siguranta ca intotdeauna vor achizitiona produsul preferat, care sa le indeplineasca toate preferintele impuse.