Talis este un magazin online bine dotat unde au fost adunate o multime de tipuri de lenjerii de pat, care sa se adapteze de minune in orice dormitor si sa indeplineasca preferintele impuse de catre orice persoana. Astfel, cei interesati de astfel de produse nu mai sunt nevoiti sa petreaca ore intregi prin magazine pana cand sa ia o decizie, intrucat modelele preferate se afla intotdeauna la doar cateva click-uri distanta, iar pe aceasta cale se economiseste foarte mult timp.

De care sa aleg?

Cei care se orienteaza catre lenjerii uni Talis, cu siguranta, nu vor fi deloc dezamagiti, in primul rand, pentru ca acestea sunt confectionate din cele mai bune materiale, insa si pentru ca asigura un grad ridicat de confort. In al doilea rand, acestea sunt foarte atragatoare, fie ca sunt simple sau cu imprimeuri si au capacitatea de a se adapta in functie de temperatura, motiv pentru care iarna se pastreaza calduroasa, in timp ce vara sunt mai racoroase.

lenjerie-nuria-galben-negru-6-piese-bumbac-satinat

Cum se intretin?

Regulile nu sunt deloc complicate, iar daca acestea sunt respectate, lenjeriile promit o lunga durata de viata. Este important sa se foloseasca doar detergenti de calitate, sa se evite substantele de inalbire, iar la spalarea la masina sa fie setata temperatura la cel mult 30 de grade pentru protejarea fibrelor. Totodata, pentru ca imprimeul si culorile sa nu se deterioreze, la calcare se accepta cel mult 110 grade.

lenjerie-nuria-rosu-portocaliu-6-piese-bumbac-satinat

Preturi bune

Cine alege lenjerii uni Talis se bucura si de faptul ca tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele, dar si de o multime de oferte si promotii, care mai de care mai atractive, cea mai populara dintre acestea fiind cea 1+1 gratis. Mai mult, la comandarea de produse in valoare de minim 399 de lei, transportul este gratuit prin curier in intreaga tara.