Dacă în următorul sezon estival v-ați propus o excursie în Deltă din Tulcea, pentru a vizita frumusețea zonei, dar și pentru a vă bucura de delicii culinare inedite, află că este una dintre cele mai inspirate decizii pe care o poți lua. Astfel, cu ajutorul nostru, al echipei de excursii cu barca, chiar aveți șansa de a vă îndeplini acest vis. Aveți amici care au făcut deja excursii în Deltă din Tulcea cu barca și s-au declarat extrem de mulțumiți de periplul pe care l-au făcut? Nicio problemă, acum ai și tu șansa să te bucuri de aceeași experiență frumoasă.

Vino cu noi și bucură-te de aceste excursii în Deltă din Tulcea și lasă-te uimit de natura minunată și de multe specii de plante și animale, precum și de felul de a-și trăi viața al localnicilor. Turul tău în Delta Dunării începe cu una dintre cele mai uimitoare zone ale Deltei, Gârla Șontea. Vei face o plimbare cu barca prin Canalul 36, Garla Sireasa, Garla Sontea și vei face prima oprire în satul Mila 23. Aici, vom vedea Muzeul Loțca început de Ivan Patzaichin, cel mai cunoscut sportiv din această zonă.

De departe, știm că Delta Dunării este un obiectiv turistic preferat nu doar de locuitorii din România, ci și de cei dinafară, care iubesc excursiile pe apă. Ei bine, aceste excursii în Deltă din Tulcea vor fi exact ceea ce v-ați dorit, mai ales dacă luați în considerare inclusiv excursiile cu barca.

În timpul excursiei noastre de o zi, cele mai frumoase locuri ale Deltei se dezvăluie, unele dintre ele fiind descoperite recent, cu povești incitante, faună și floră spectaculoase. Pentru că știm atât de multe despre Delta Dunării, traseele pe care le propunem turiștilor noștri includ doar locuri reprezentative care vor fi prezentate de un ghid disponibil pe tot parcursul călătoriei. Turiștii ar trebui să aleagă un pachet de călătorie în funcție de interesele lor. Printr-unul dintre itinerariile noastre predefinite, aceștia pot vizita locurile pe care le iubesc și pot descoperi fauna pe care nu au văzut-o niciodată în realitate. Păsări colorate, nuferi și multe altele așteaptă să fie descoperite în cadrul natural spectaculos al Deltei.

Toată zona este un adevărat miraj pe care merită să îl vedeți măcar o dată în viață.

Pentru excursiile de o zi se pune accentul pe locurile sălbatice, bogate în faună și vegetație bine conservată, fără a pierde, totuși, din vedere locurile care găzduiesc tradițiile și gusturile gastronomiei piscicole și ariilor protejate:

  • Brațe: brațul Tulcea, brațul Sulina;
  • Păduri: Pădurea Letea, Pădurea Caraorman (opriri pentru safari);
  • Lacuri: Lacul Rotund, Gorgova, Isac, Fortuna, Băclănești, Nebunu, Matita, Merhei etc.;
  • Canale: canal Sontea, Madgearu, Barbosu, Eracle, Dunărea Veche, Cardon – Sulina etc.