Indiferent de motivul pentru care ai nevoie de o sursa de apa naturala, este foarte important de stiut faptul ca forarea puturilor este un procedeu complex ce necesita o echipa specializata pentru a fi realizat in conditii optime. Dincolo de depistarea sursei de apa si saparea propriuzisa a canalului de acces, vor fi necesare o serie de etape de intretinere si verificare ce nu pot fi demarate de persoane neacreditate. Echipa Foraje Puturi va sta la dispozitie oricand aveti nevoie de serviciile noastre si garantam calitatea lucrarilor la cel mai inalt nivel in ceea ce priveste forajul puturilor de apa de orice natura.

Cum se realizeaza forarea puturilor de la A la Z?

In prima faza, cel mai important pas este detectarea zonelor in care exista surse de apa considerabile, deoarece de acest aspect depinde intreaga lucrare. Abia mai apoi se poate trece la stabilirea detaliilor tehnice precum diametrul tuburilor, adancimea la care se sapa, tipul de produse adiacente utilizate, si celelalte pe care le vom afla pe parcurs. Fiecare decizie poate influenta masiv felul in care se va finaliza lucrarea, dar si costurile finale, astfel ca toate acestea se stabilesc la fata locului, dat fiind faptul ca nu exista doua cazuri identice.

Ca pas urmator, care are impact major asupra parcursului lucrarilor, este alegera fantelor. De ele depinde atat debitul apei, cat si calitatea rezultatelor. Astfel ca, o fanta prea mare va conduce la aparitia nisipului in apa, pe cand una prea mica exista riscul ca sondele sa se blocheze cu noroi. Astfel ca, doar un specialist va reusi sa stabileasca dimensiunea ideala in cazul fiecarei lucrari in parte.

Ulterior se poate trece la activitati mult mai aplicate precum adaugarea de pietris, inserarea filtrelor care trebuie sa fie foarte bine impachetate, izolarea stratelor acvifere dobandite dupa ce sunt curatate de toti factorii externi periculosi. In final, se executa operatiuni de limpezire si de eliminare a nisipului din apa, cu ajutorul unor mecanisme speciale, pentru a fi buna de utilizat in scopurile vizate.

De aici, periodic va fi nevoie de anumite analize si evaluari care sa asigure functionarea corecta a putului si sa previna un grad crescut de contaminare.

Realizam lucrari in toata tara

Echipa noastra este disponibila in toate orasele din tara, fara exeptie. La cerere, ne ocupam integral de lucrari si furnizam servicii complete in intervalul estimat, in asa fel incat sa avem doar colaborari reusite si clienti multumiti.

Costuri minime

Desi forajele reprezinta procese de maxima complexitate, facem tot posibilul sa pastram costurile aferente la valori cat mai joase pentru ca fiecare persoana sa se poata bucura de calitatea serviciilor noaste.

Redescopera magia apei naturale direct de la sursa cu ajutorul echipei Foraje Puturi!