Doriți să comandați butași de mure la un preț cât mai convenabil? Bursa de Flori are pentru dumneavoastră oferte foarte convenabile, în așa fel încât să fiți motivați să achiziționați un număr cât mai mare de butași. Nu numai că sunt foarte delicioase și sănătoase, însă murele pot fi plantate foarte repede și ușor în orice colț al grădinei dumneavoastră, iar în următorul sezon de înflorire vă veți putea bucura deja de câteva fructe. Fie că alegeți să faceți gem de mure sau orice alte tipuri de produse alimentare ori băuturi răcoritoare, acestea vă vor satisface, cu siguranță, papilele gustative.

Cum puteți intra în posesia unor butași de mure?

Dacă în această primăvară vă doriți să faceți câteva restructurări majore în grădină și să înlocuiți ceea ce există acolo în prezent cu câțiva butași de mure, avem pentru dumneavoastră exact ceea ce aveți nevoie. Simplu, rapid, puteți comanda online butași de mure la preț convenabil de la Bursa de Flori. Vă garantăm calitate, dar și costuri cât mai avantajoase pentru dumneavoastră. În plus, dacă aveți nevoie de câteva îndrumări, în secțiunea de blog de pe site-ul nostru veți avea posibilitatea să citiți cât mai multe detalii legate de cum anume puteți planta corect, în sezonul potrivit și la timpul ideal butașii de mure.

Când se pot pune în pământ?

Butașii de mure se plantează de preferință toamna, dar și până primăvara în afara perioadelor de îngheț. Ideal este să respectați o distanță de cel puțin un metru între fiecare plantă.

Care este numărul optim de butași de mure într-o grădină?

Cinci plante vor fi suficiente pentru a produce într-o perioadă scurtă de timp o recoltă bună, care să fie potrivită pentru nevoile întregii familii. În ceea ce privește locul în care trebuie plantați butașii de mure, vă recomandăm să alegeți locuri cât mai luminoase, acolo unde soarele este prezent o bună partea a zilei.

Cum se plantează corect butașii de mure?

Dacă vă permiteți să doriți să obțineți o cultură cât mai extinsă de mure, vă recomandăm să cumpărați stâlpi de gard de 2,50 m (în formă de T), iar distanțați unul  de celălalt cu doi metri, pentru a le permite să se dezvolte corespunzător. Pe măsură ce cresc, legați tulpinile acestora de gardul pe care l-ați construit, astfel încât să aibă o coroană cât mai bună în momentul în care aceștia încep să rodească.

Sunt murele plante ce implică tratamente speciale sau întrețineri frecvente?

Vestea bună este că nu trebuie să vă faceți prea multe griji atunci când vine vorba de butașii de mure, deoarece planta nu este foarte sensibilă la boli și nu trebuie să investiți în soluții sau în tratamente chimice pentru a o menține sănătoasă.