Te așteptăm în echipa noastră dacă ești una dintre persoanele care au trecut prin evenimente stresante în trecut și vrei să-ți restabilești încrederea în tine, sau dacă pur și simplu ești pasionat de artele marțiale. Bombers deține una dintre cele mai bune săli de antrenamente pentru BJJ în București. Ne axăm în principal pe lupta corp la corp și la sol, având la bază principiile pârghiei și tehnici adecvate cu scopul de a obține un control dominant la sol.

Acest stil de luptă joacă un rol semnificativ în performanțele dobândite de fiecare luptător MMA la nivel mondial, printre care se numără Conor McGregor, George Saint Pierre și Khabib. Mai mult, BJJ este practicat și de membrii forțelor speciale din întreaga lume. După cum bine se știe, orice sport de performanță necesită atât un fizic bine lucrat, cât și un psihic puternic. Există o varietate de avantaje, dintre care unele chiar au un rol semnificativ în prevenirea unor boli precum Alzheimer sau alte tulburări cognitive.

De cele mai multe ori, în timpul unui antrenament BJJ, ești pus în fața unor situații care te forțează să îți îmbunătățești abilitățile de soluționare în circumstanțe de presiune. Cu alte cuvinte, practicând acest stil de luptă uiți de ce se întâmplă în jurul tău și te eliberezi de stres, fiind considerat unul dintre principalii factori declanșatori când vine vorba de anumite boli sau afecțiuni. Ce vrem să scoatem în evidență este faptul că mintea lucrează constant în timpul antrenamentelor de BJJ, deoarece acest sport se bazează pe diferite tehnici, necesare pentru a scapa din situații sau a surprinde adversarul.