Chiar daca ai cel mai nou telefon pe care sa il protejezi cu folii de sticla si huse, niciodata nu stii cand il vei scapa si cand ecranul se va crapa. In astfel de situatii nu exista decat o singura solutie, aceea de a inlocui ecranul telefonului, insa este important sa apelezi la cine trebuie pentru a sti ca esti pe maini bune. Asadar, la PrestigeGSM nu dai gres, motiv pentru care merita sa afli preturile la geamurile de iPhone 7 Plus, dar si pentru celelalte modele.

Rezolvi problema imediat

Fiecare dintre noi avem tot felul de probleme in viata personala, iar lipsa timpului reprezinta o adevarata bataie de cap, insa este important de stiut ca la PrestigeGSM rezolvi totul imediat. Sunt suficiente numai 20 de minute in acest sens, pentru orice tip de telefon, asa ca nu ai niciun motiv pentru care sa amani luarea deciziei.

E usor sa faci programare

In plus, daca vrei si mai multa eficienta atunci trebuie sa stii ca aici poti sa faci programare, asa ca iti vei alege direct data si ora la care vrei sa mergi si apoi stii ca in 20 de minute problema va fi remediata. Timpul este pretios pentru fiecare dintre noi, asa ca este bine de stiut ca totul se poate rezolva in cel mai eficient mod posibil.

Nu platesti mult deloc

Nu vei plati mult deloc la PrestigeGSM asa ca afla preturile la geamurile de iPhone 7 Plus. Daca te intereseaza display-ul OEM pretul este de numai 350 de lei, insa daca preferi totusi un display original Apple atunci pretul este de 550 de lei. Asadar, e bine de stiut ca ai la dispozitie doua variante, pentru toate bugetele si iti va fi foarte usor sa iei cea mai inspirata decizie.

Ai parte si de garantie

Aici ai siguranta ca esti pe maini bune pentru ca fiecare procedura aduce si garantie, motiv pentru care daca cumva pe viitor te vei confrunta cu vreo problema, stii ca aceasta se va remedia la PrestigeGSM in cel mai scurt timp.

Ajungi imediat la service

Nu trebuie sa cauti un service prin cele mai ascunse locuri ale Bucurestiului, pentru ca PrestigeGSM este amplasat chiar in inima capitalei, intr-o zona usor accesibila din orice punct al orasului: in piata Universitatii. Ajungi rapid cu orice mijloc de transport in comun, dar vei gasi si locuri de parcare fara probleme.

Experienta este bogata

Exista foarte multe motive pentru care sa apelezi la PrestigeGSM, iar unul dintre ele este faptul ca echipa este alcatuita din oameni bine pregatiti, care sunt capabili sa rezolve orice problema a telefonului tau, indiferent de model, asa ca serviciile nu se limiteaza numai la cele din gama Apple.