Cu siguranta, unul dintre cele mai neplacute momente din viata unei persoane este decesul cuiva apropiat si probabil ca multi dintre noi nu stim cum sa procedam si cum sa gestionam situatia. Totusi, in astfel de situatii este mai simplu sa ne lasam pe mana specialistilor, motiv pentru care putem apela la Casa Funerara Luca. Aici vei afla toate informatiile de care ai nevoie si vei gasi tot sprijinul pentru a putea trece peste momentele dificile.

Mai multe pachete

Unul dintre cele mai comune pachete este cel Domiciliu pentru care pretul este de numai 1122 lei. Acesta cuprinde tot ce este necesar, de la sicriu, crucea de lemn inscriptionata, lenjerie pentru sicriu, transportul acestuia pana la domiciliu si, in plus, se face constatarea decesului de catre un doctor pentru eliberarea certificatelor de deces si de imbalsamare. Pachetul include si toaletarea decedatului, preluarea de la domiciliu si multe altele, inclusiv, coliva, sticla de vin, prosoape, batiste si tot ce mai este necesar in asemenea conditii.

Si pachetul Spital este des intalnit, pretul fiind de 1100 lei, iar serviciile sunt aproape la fel ca cele amintite anterior, insa optiunile nu se opresc aici, iar Casa Funerara Luca aduce mai multe solutii pentru toate nevoile. Nu uita nici de pachetul Incinerare ce se poate alege pentru 3300 de lei care include orice este necesar, de la programare incinerare, taxa de incinerare, depunerea la capela sau transport, decontare CNPAS si restul actelor.

Servicii complete

Exista mai multe servicii care sunt asigurate, iar printre acestea se numara si constatarea decesului, imbalsamarea, cosmetizarea si igienizarea, consilierea privind la actele de deces, transporturi funerare, manipulare, aranjamente florale si incinerari.

Vezi totul online

Unul dintre marile avantaje de care te bucuri la Casa Funerara Luca este faptul ca poti afla mai multe despre serviciile oferite direct online. In momentele delicate intotdeauna exista multe lucruri de pus la punct, iar lipsa timpului liber reprezinta o problema comuna. Astfel, este bine de stiut ca in decurs de numai catva minute poti afla direct toate informatiile care conteaza, site-ul fiind unul bine pus la punct.

Mult profesionalism

Casa Funerara Luca aduca mult profesionalism, ceea ce este mai mult decat necesar in cadrul unor momente atat de delicate. Din acest motiv, de acum stii care este locul adecvat catre care sa te orientezi de fiecare data cand ai o problema de acest tip si, cu siguranta, nu vei fi dezamagit de calitatea serviciilor oferite. Nu in ultimul rand, poti afla orice informatie direct la telefon non stop, asa ca la orice ora va exista cineva care sa te ajute si sa te indrume.