Portugalia este o tara fascintanta si diversa, care se bucura de toate, peisaje splendide, o istorie bogata si un climat prietenos. In ciuda dimensiunilor sale modeste, Portugalia poate rivaliza cu mai marii Franta, Italia sau Spania, iar de-a lungul coastelor sale se gasesc sate pescaresti, plaje grozave, pe cand in marile orase istoria se imbina cu modernul. Una dintre cele mai populare destinatii este chiar capitala, Lisabona, fiind bine cunoscut pentru sarmul sau si pentru atractiile propuse turistilor. Viata de noapte bogata, atmosfera prietenoasa, nenumarate muzee si monumente, Lisabona este de departe unul dintre cele mai grozave orase ale Europei si merita vizitat. Asadar, apeleaza la Aerotravel pentru a organiza o vacanta in capitala Portugaliei si descopera preturile care sunt accesibile pentru toate buzunarele.

Viziteaza Alfama

Alfama este un adevarat labirint de stradute inguste, care duc catre un deal de unde se poate admira intregul oras. Aceasta era la un moment una dintre cele mai sarace zone ale capitalei, fiind amplasata in afara zidurilor orasului, insa intre timp a devenit o adevarata atractie si s-a dezvoltat considerabil. Aici se regasesc cafenele, magazine, baruri, cluburi si nu numai, unul dintre avantajele importante fiind reprezentat de faptul ca masinile si autobuzele nu pot circula pe aceste stradute intrucat sunt prea inguste.

Mergi la plaja

Plajele din Lisabona sunt ideale pentru toate tipurile de turisti, intrucat sunt calme si se dovedesc a fi ideale pentru familiile cu copii, insa nu lipsesc nici cele grozave pentru surf sau alte sporturi extreme. De asemenea, acestea sunt localizate la mica distanta de centru, ceea ce presupune ca o vacanta in capitala Portugaliei le poate avea pe toate.

Vezi dealurile Lisabonei

Orasul se intinde de-a lungul a sapte dealuri, iar vizitatorii au ocazia de a se rataci printre strazile intortocheate, dar pot ajunge in puncte de unde se poate admira capitala in toata splendoarea ei. Bineinteles, aceste puncte prezinta perspective diferite asupra Lisabonei, de la acoperisurile zonei Alfama, la apele calme ale raului Tejo, pana la stradutele organizate din Baixa. De asemenea, cu toate ca punctele se afla la distante destul de mari de centru, cei care ajungi aici sunt recompensati cu privelisti nemaipomenite, care par desprinse de pe cartile postale. Asadar, nu trebuie ratat Miraduoro da Senhora do Monte, care asigura vederi impresionante asupra castelului, iar aceasta este o zona ideala de unde se poate urmari apusul.

Pregateste concediul

Cu Aerotravel este mai simplu ca niciodata sa se organizeze concediul mult asteptat, intrucat preturile sunt foarte bune, sunt disponibile curse directe cu avionul de pe mai multe aeroporturi din Romania, ceea ce este foarte comod, iar turistii au la dispozitie nenumarate locuri de cazare, care sa le indeplineasca toate preferintele, dar care sa se plieze si pe buget.