Dansam pentru a ne mentine in forma, dansam pentru claritate mentala. Dansam pentru stabilitate emotionala si alte astfel de motive. Poate ca dansul este modul in care ne exprimam atunci cand cuvintele nu sunt suficiente, iar baletul ne poata ajuta sa canalizam toate aceste trairi intr-o forma de arta pura, eleganta.

Secretele din spatele „magiei baletului”

Baletul este una dintre cele mai frumoase si inspirationale forme de arta din lume. Pentru a vedea ce poate realiza corpul uman atunci cand inima este determinata si devotata, ne ajuta sa intelegem faptul ca persistenta depaseste de fiecare data limitarea impusa de om. Insa, baletul transcende uimirea realizarilor fizice, cu alte cuvinte, baletul este magic! Frumusetea corpului unei balerine si a miscarilor sale line, fluide, muzica si coregrafia, costumele si seturile si schimbul de energie umana, toate acestea invaluie baletul intr-o atmosfera de poveste.

Dar aceasta magie a baletului este realizata cu ingrediente reale: munca multa, antrenamente, determinare si pasiune; alegerea unei scoli bune cu profesori excelenti care au practici formare credibile, cu rezultate tangibile; alegerea unui stil de viata sanatos care include o dieta corecta si mentinerea unui echilibru intre activitatile din viata de zi cu zi si activitatile de dans. Dansatorii pe care ii vedem pe scena, care ne inspira de fiecare data, sunt cei care au mers pe acel drum ingust si au ales baletul la fiecare pas. Atunci cand alegi baletul, alegi sa depui o munca grea si asta pentru ca baletul este unul dintre cele mai dificile stiluri de dans pentru a-l stapani, dar baletul poate fi, de asemenea, magic. Exista un motiv pentru care publicul larg este atat de fascinat de acest tip de arta, mai ales de acesti sportivi de elita care fac cele mai incredibile lucruri si totul pare a fi fara nici cel mai mic efort.

Opteaza pentru Academia Ballet Art

Academia de dans “Ballet Art” este o scoala cu traditie care a dus mereu arta dansului la performante inegalabile pentru elevii sai, fiind locul perfect de a forma noile talente ale baletului clasic si contemporan. La www.balet.ro vei gasi oferta de cursuri de balet pentru copii, dar si pentru adulti, adaptata in functie de obiectivele fiecarui elev, fie ca doresc sa practice baletul ca un simplu hobby sau doresc sa obtina performante in acest domeniu. Academia de dans se dedica educarii si instruirii fiecarui dansator intr-un mediu favorabil, astfel incat fiecare elev sa poata sa atinga standarde de excelenta in toate clasele de balet. Profesorii de balet vor putea oferi o instruire individualizata si o atentie deosebita asupra tehnicii fiecarui elev. In timpul acestor cursuri de balet, fiecare student va putea primi instruire unu la unu cu profesorul, maximizandu-se astfel invatarea si progresul lor.